Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’de Çocuklar Duymasın depremi yaşanıyor! İkinci dizi krizi!

Kanal D’de Çocuklar Duymasın depremi yaşanıyor! İkinci dizi krizi!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Geçen 2 sezon diziler konusunda bir türlü istediği performansı alamayan Kanal D, yeni sezonda da hüsran yaşamaktan kurtulamadı.

BİRİNCİ DİZİ KRİZİ: KOCA KOCA YALANLAR

Pazartesi günleri ekrana gelen Koca Koca Yalanlar dizisi, Çukur ve Söz gibi iki iddialı yapımın gelmesi ayrıca Yasak Elma’nın da geçtiğimz sezonki performansını sürdürmesi ile iyice gerilere düşmüştü.

Aynı durumu Kanal D geçen yıl Siyah Beyaz Aşk dizisi ile yaşıyordu. Hatta, Siyah Beyaz Aşk’ın durumu Koca Koca Yalanlar dizisinden daha iyiydi.

İKİNCİ DİZİ KRİZİ: ÇOCUKLAR DUYMASIN DEPREMİ

Koca Koca Yalanlar, pazartesi günleri için Kanal D’ye ilaç olmadı… Zaten Salı dizisi henüz olmayan Kanal D, bu günü de rakiplerine bırakmıştı. Salı günleri için Kerem Bursin ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde Muhteşem İkili dizisi hazırlanıyor. Bu dizi kanalın yüzünü güldürebilir.

Çarşamba günleri ise Çocuklar Duymasın dizisi, Kanal D’nin aradığı ilaç olamayacağını Sen Anlat Karadeniz’in başlaması ile göstermiş oldu. Hem tüm kişilerde hem de AB grubunda 3 reytingi zorlayan ama 3 rakamını dahi bulamayan Çocuklar Duymasın dizisi için yapılan gün değişikliğinin de yanlış olduğu ortaya çıktı.

Zira geçen sezon Pazar günleri ekrana gelen Çocuklar Duymasın o güne oturmuştu ve iyi bir izleyici kitlesi ile işi götürüyordu. Şimdi ise pazar günleri Elimi Bırakma dizisinin güçlü bir duruşu var. Şayet Çocuklar Duymasın pazar günleri devam etseydi Çarşamba’dan çok daha iyi reyting alabilirdi. Karşısında da sadece dram işi olan Elimi Bırakma olurdu…

Arka Sokaklar dışında zirveye oynayabilecek bir dizisi bulunmayan Kanal D’nin farklı formatlarla öne çıkma konusunda başarılı olup olamayacağını zaman gösterecek.

Kanal D'de Çocuklar Duymasın depremi yaşanıyor! İkinci dizi krizi! 7

YENİ DİZİLER İLAÇ OLACAK MI?

Tabii ki kanalın hazırldığı yeni diziler de var… Muhteşem İkili, Bir Litre Gözyaşı ve Bir Umut Yeter yeni diziler olarak yakında izleyici ile buluşacak. Bakalım bu diziler Kanal D’yi yukarıya taşımayı başaracak mı.

Bu arada Bir Umut Yeter’in ilk bölümünün 27 Eylül Perşembe günü yayınlanacağını hatırlatalım.