Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’den şok karar! Bir Litre Gözyaşı dizisi final mi yapıyor?

Kanal D’den şok karar! Bir Litre Gözyaşı dizisi final mi yapıyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kanal D’nin geçtiğimiz sezon gündeme gelen ancak bu sezon ekranda yer almaya başlayan iddialı dizisi Bir Litre Gözyaşı’nın bir kaç bölüm sonra final yapacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü!

Pazar akşamları ekrana gelen dizinin reytingleri iyi gitmiyordu. Pazar günü 3. bölümü yayınlanan dizinin erken finali söz konusu.

Dizinin 3 hafta sonra 11 Kasım akşamı yayınlanacak 6. bölümüyle ekrana veda edeceği gündeme geldi.

Başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı Bir Litre Gözyaşı dizisi son bölümüyle, Total grubunda 10. sırada, AB grubunda ise 9. sırada yer alabilmişti.

Kanal D'den şok karar! Bir Litre Gözyaşı dizisi final mi yapıyor? 7

Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizide, geçtiğimiz sezona damgasını vuran Vatanım Sensin dizisinde Hilal karakteriyle dikkatleri çeken Miray Daner baş roldeydi. Cihan isimli beyincik dejenerasyonu hastası bir kızı oynayan Daner’in ilk baş rolüydü.

BİR LİTRE GÖZYAŞI FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?
Yönetmenliğini Serhan Şahin’in üstlendiği, senaryosunu Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen’in kaleme aldığı, Med Yapım-Mf Yapım imzalı Bir Litre Gözyaşı, Kore dizisinden uyarlandı.

15 yaşında ölümcül bir omurilik soğanı hastalığına yakalanan, 25 yaşında da hayata gözlerini yuman Aya Kito’nun gerçek hayat hikâyesinden uyarlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi, 3 bölüm sonra final yapacak.