Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin en önemli yeni dizisi O Kız’ın kaderi Erkan Petekkaya’nın başarısına bağlı!

Kanal D’nin en önemli yeni dizisi O Kız’ın kaderi Erkan Petekkaya’nın başarısına bağlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D yeni sezonda O Kız isimli yeni dizisinden büyük beklenti içinde ve en çok da Erkan Petekkaya’nın muhteşem yeteneklerine güveniyor. O Kız dizisi, çarşamba akşamları ekranda olacak ve ilk bölüm de 21 Eylül’de yayınlanacak. Dizinin yayınlanan fragmanlarından herkes çok farklı bir hikayenin gelmekte olduğunu fark etti. Bu nedenle de ayrı bir heyecan yaratan diziyi bekleyen milyonlarca izleyici bulunuyor.

Çarşamba akşamları Kuruluş Osman dizisi gibi atv’nin çok güçlü bir yapımının karşısına çıkacak olan O Kız dizisi, ayrıca Bir Peri Masalı isimli Fox TV’nin yeni dizisiyle de reyting rekabetine girişecek. O Kız dizisinde en önemli karakter olan Kadir’i Erkan Petekkaya canlandırıyor ve yeni rolünde büyük bir sorumluluk da üstlendi.

Kanal D'nin en önemli yeni dizisi O Kız'ın kaderi Erkan Petekkaya'nın başarısına bağlı! 10

Oyuncu adeta dizinin kaderini belirleyecek olan kişi olacak. Çünkü dizide yer alan baş karakter Kadir’i canlandırmak öyle kolay bir iş değil. 45 yaşındaki bir adam düşünün ve bu kişinin zeka yaşının 5 olduğunu farz edin. İşte Erkan Petekkaya bu kadar zorlu bir duygusal dünyanın içine girmiş bulunuyor.

Benzer rahatsızlıkları yaşayanlarla ve bu hastalığın uzmanları ile görüşerek bilgiler alan, gözlemler yapan Erkan Petekkaya, rolüne profesyonel bir şekilde hazırlandı. Dizinin hikayesinin ilgi görmesi de aslında oyuncunun ortaya koyacağı başarıya bağlı olacak. Çünkü, Kadir karakterinin psikolojik açıdan izleyici de yaşatacakları, O Kız dizisinin reytinglerini de derinden etkileyecek.

Kanal D'nin en önemli yeni dizisi O Kız'ın kaderi Erkan Petekkaya'nın başarısına bağlı! 11

Erkan Petekkaya, dizinin ilk bölümü öncesinde yaptığı açıklamada bir hayli iddialı ve izleyicileri de ekrana davet ediyor. Oyuncu, çok farklı bir karakter ile sevenlerinin karşısına çıkacağını vurgulayarak şunları anlattı:

“O Kız, hem yepyeni hem de çok değişik bir senaryo… Yepyeni bir ekip…Dolayısıyla tabi ki çok heyecanlıyım. En önemlisi şimdiye kadar oynadığım rollerin çok dışında, çok farklı bir rol oynayacağım. Çok hassas, çok ince ince işlenmesi gereken bir rol… Bunun hem sorumluluğunu hissediyorum hem de ayrıca heyecanlıyım. Bu çok değişik bir duygu. Dilerim seyircilerimizde beğenir, hep beraber başarılı keyifli günler geçiririz.”

Kanal D'nin en önemli yeni dizisi O Kız'ın kaderi Erkan Petekkaya'nın başarısına bağlı! 12

Kadir karakteri doğum kazası nedeniyle aklı da kalbi de 5 yaşın ötesine geçememiş birisi. Sahip olduğu tek evladı Zeynep onun hem kızı hem de oyun arkadaşı. Benzersiz bir baba kız ilişkisi onların ki.. Ancak hikayede aslında baba bir çocuk ve kızı da büyüdükçe onun durumunun sorunlarıyla hayatında büyük acılar çekecek.

Erkan Petekkaya’nın yanı sıra dizide Sezin Akbaşoğulları’nın canlandırdığı Sitare ile Dilin Döğer’in canlandırdığı Zeynep karakterleri de çok etkili olacak. Bir diğer dikkat çeken karakter olan Ozan’ı ise Cengiz Orhonlu canlandırıyor.

Kanal D'nin en önemli yeni dizisi O Kız'ın kaderi Erkan Petekkaya'nın başarısına bağlı! 13

Dizinin izleyici ile buluşacağı an için sabırsızlandığını dile getiren Cengiz Orhonlu, heyecanını şu sözlerle paylaştı:

”Bir anda çok büyük bir kitle ile Ozan’ı tanıştıracak olmak beni çok heyecanlandırıyor. İzleyicinin karşısına çıkacağımız o an için sabırsızlanıyorum. Ozan biraz köşeleri olsa da benim canım arkadaşım ve büyük derdim. Hepimizin kendimizi bulmaya çalıştığı gibi ben de Ozan’ı arıyorum hala… Ozan da, Cengiz de aslında hepimiz kendimizi arıyoruz bu hayatta. Dilerim insanlar da ona benim baktığım yerden bakabilirler. Herkesin ilgisine ve heyecanına teşekkür ederim, muhteşem bir ekip ile çalışıyoruz, 21 Eylül’den sonra artık takdir izleyicimizin. Yolumuz açık olsun.”

O Kız, 21 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ilk bölümü ile milyonları etkilemeye geliyor.