Ana sayfa Sosyal Medya Rabia Soytürk’ün pembe şıklığı! Oyuncu göz kamaştırdı!..

Rabia Soytürk’ün pembe şıklığı! Oyuncu göz kamaştırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay –Star TV’de yaz dizisi ile başlayan Duy Beni ile kariyerinde sıçrama yaşayan genç oyuncu Rabia Öztürk’ün keyfi yerinde.

Şöhretin tadını çıkaran oyuncu, sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Diziden sonra instagram hesabındaki takipçi sayısını da artıran Rabia Soytürk, son pozlarıyla gündem oldu..

Güzel oyuncunun “Pembelendik” notunu düştüğü paylaşımları kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Pembe, derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştıran güzel oyuncu hayranlarını mest etti.

Rabia Soytürk'ün pembe şıklığı! Oyuncu göz kamaştırdı!.. 8

Duy Beni’de canlandırdığı ‘Ekim’ karakteri ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken oyuncunun ayakkabısına kadar pembe olan kombinine hayranları tarafından,  “Pembe çok yakışmış” ve “Çiçeğim” gibi beş binden fazla yorum yapıldı.

Rabia Soytürk'ün pembe şıklığı! Oyuncu göz kamaştırdı!.. 9

Güzel oyuncu aynı zamanda, Duy Beni dizisindeki partneri Caner Topçu ile yakaladığı uyumla da adından söz ettiriyor. Instagram’da 2.7 milyon takipçisi bulunan oyuncunun her yeni postu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alıyor.

Duy Beni dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu, sosyal medyada, #RabiaSoytürk etiketi ile gündeme geliyor ve çok konuşuluyor. Oyuncuya olan hayranlık giderek büyüyor! Sosyal medyada oyuncuyla ilgili yapılan yorumlar, övgüler ve beğeni dolu mesajlar da dikkat çekiyor.