Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi Kızlarım İçin geliyor…

Kanal D’nin yeni dizisi Kızlarım İçin geliyor…

tarafından zk zk

Kanal D’nin hazırlıklarını sürdürdüğü Katilin Kızları dizisinin ismi başlamadan değişti. Fikret Kuşkan’ın başrolünde oynadığı ve Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi.

Senaryosunu Zülküf Yücel’in kaleme aldığı dizinin yayın öncesi ismi değişti. Birinci bölümü tamamlanan iddialı dizinin yeni adı Kızlarım İçin oldu. Mesude Eraslan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin isminin daha pozitif olması için bu kararın alındığı öğrenildi.

‘Kızlarım İçin’de Fikret Kuşkan, 5 kızı olan ‘Yaşar’ karakteriyle seyirciyle buluşacak. Yaşar’ın kızlarından Kumru’yu Tuvana Türkay’ın Sumru’yu Elifcan Ongurlar’ın, Suna’yı Ahsen Eroğlu’nun oynadığı dizide çocukların ihanet nedeniyle cinayete kurban giden anneleri Ayten’i ise Sibel Taşçıoğlu canlandırıyor.

Ailenin yaşadığı mahalledeki bakkal Zübeyr karakterine Numan Çakır’ın, onun eşi Hacer’e ise Ülkü Duru’nun hayat verdiği dizide Kumru’nun ilk aşkı Alper rolünü Özgün Çoban, hayatına daha sonra girecek olan avukat Yağız’ı da Serdar Özer oynuyor. Anıl Tetik ise dizide Egemen rolüyle kamera karşısına geçiyor. Cansu Fırıncı, Hakan Yufkacıgil, Meltem Gülenç ve Aslı İçözü de Katilin Kızları dizisinin güçlü kadrosunda yer alıyor. (Medyatava/Birsen Altuntaş)