Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar dizisi 25 Ocak 31. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanatsız Kuşlar dizisi 25 Ocak 31. bölüm fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

atv’nin sevilen dizilerinden Kanatsız Kuşlar, 30 bölümü geride bıraktı…

Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin 31. bölümünü 25 Ocak’ta saat 20.00’de izleyeceğiz.

Başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar ve Ahmet Varlı’nın yer aldığı dizinin 31. bölümünden ilk bilgiler de geldi.

İşte 31. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal, Nefise’ye onu daha önceden tanıdığını söylemiştir. Nefise bu durum karşısında ne yapacağını bilemez. Endişe ve panikle kendinden geçince, oteldeki Muzaffer duruma müdahale eder. Muzaffer, karısıyla Kemal arasındaki bağlantıyı merak etmeye başlar. Nefise ise Kemal tarafından sırrının ne kadarının bilindiğini merak etmektedir. Emre’ye Muzaffer’in evinde yaşama teklifine karşılık hiç beklemediği bir teklif de Kemal’den gelir.

Öte yandan Nefise, Kemal’in yanında daha fazla çalışmasını istemeyerek işten çıkması için Emre’ye baskı uygulamaya başlar.

Talat’ın kurduğu oyun sonucunda Cemre, Ahmet’in Kartal Kara olduğuna inanmaya başlamıştır. Kartal’ın (Ahmet), Cemre’nin çevresinde dolaşmasından endişe duyan Zeynep, kız kardeşine sert bir uyarıda bulunur. Ancak bu uyarı beklediği gibi karşılık görmeyecektir.

Onur ile Zeynep, ailelerine evleneceklerini açıklamışlardır.Tuba ise beklemediği bir anda, hiç ummadığı bir şekilde Muzaffer tarafından villadan gönderilir.