Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar’da Nefise, sonunda her şeyi göze alıp itiraf ediyor!

Kanatsız Kuşlar’da Nefise, sonunda her şeyi göze alıp itiraf ediyor!

tarafından zk zk
atv’de yayınlanan Kanatsız Kuşlar’ın 45. bölümü 17 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de atv ekranlarına geliyor.

Dizinin 45. Bölümü de yine heyecan ve dram yüklü sahneleriyle beğeni toplayacak ve Kanatsız Kuşlar zirvedeki yerini koruyacak.

Dizinin 45. Bölüm özeti ise şöyle:

“Nefise, aşkla sevdiği kocası Muzaffer’in acı çekmesine daha fazla dayanamaz. Her şeyi göze alır ve gerçeği itiraf eder. Emre’nin kendi oğlu olduğu bilgisi Muzaffer’i tam anlamıyla sarsmıştır. Nefise’ye şimdi ne diyecek, nasıl davranacaktır? Nefise kendini affettirebilecek midir?
Olanlar üzerine vicdan azabı duyan Azime, belki de ilk defa elini taşın altına koyacaktır. Nefise’nin masum olduğunu haykırır.

Öte yandan Emre gibi kardeşleri de gerçeklerden habersizdir.

Ahmet konusunda büyük bir ders almış olan Cemre, şimdi ne yapıp edip ablasına olan borcunu ödemeye kararlıdır. Zeynep’in Onur ile yeniden mutlu olabilmeleri için elinden geleni yapar. Bu arada Suat da Cemre’ye olan duygularını açma isteğindedir.”

Kanatsız Kuşlar'da Nefise, sonunda her şeyi göze alıp itiraf ediyor! 7

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.
Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al ve Servet Pandur paylaşıyor. Dizinin müzikleri ise Kalan Müzik tarafından yapılıyor.

KANATSIZ KUŞLAR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN