Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar’ın Nefise’si Deniz Bolışık: Sürprizler var

Kanatsız Kuşlar’ın Nefise’si Deniz Bolışık: Sürprizler var

tarafından zk zk

Kanatsız Kuşlar'ın Nefise'si Deniz Bolışık: Sürprizler var 7

“Nefise’nin içinde bir kız çocuğu var”

Nefise’nin ailesini dağıtmamak için verdiği mücadeleye dikkat çeken Deniz Bolışık, çocukları için her şeyi yapmaya hazır olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Ailesini bir arada tutmak ve onlara güzel bir hayat yaşatmak için mücadele eden ‘Nefise’, kendisine lüks bir hayatın kapıları aralandığında değişecek mi? Çocuklarını ikinci plana itecek mi sizce?
‘Nefise’ çocuklarını hiçbir şeye değişmez, onun için mutluluk çocuklarının huzurundan geçer. Ama ‘Nefise’ aynı zamanda saf ve içinde minik bir kız çocuğu olan bir kadın bence. İçinde hiç bilmediği, hiç yaşamadığı bir gençlik var. Her zaman ağırbaşlı ve uslu bir kız çocuğu gibi ama renkli bir hayat her kız çocuğunun ilgisini çekebilir. ‘Nefise’ hiç zenginlik yaşamasa da gözü tok biri ve bu yüzden de belki onun ilgisini çeken şey maddiyattan cok sevgiyle karşılaşmak olabilir. Bu yaşında hayatı hissetmek, bir birey ve bir kadın olduğunun farkına varmak ‘Nefise’ için daha zorlayıcı, daha kabullenmesi zor bir yolculuk olacakmış gibi hissediyorum.”