Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar’da buluşan Esra Bilgiç ve Uğur Güneş ikilisi heyecanı yükseltiyor!

Kanunsuz Topraklar’da buluşan Esra Bilgiç ve Uğur Güneş ikilisi heyecanı yükseltiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en dikkat çeken projelerinin başında Kanunsuz Topraklar dizisi geliyor. Fox TV için hazırlanan dizinin başrol oyuncuları çok iyi bir seçim oldu. Hem Uğur Güneş hem de Esra Bilgiç’in hayranları bu durumdan çok memnun kaldı.

İkili birbirlerine çok yakışmakla kalmadı, sosyal medyada kısa sürede dizi hakkında pozitif bir ortam oluşmasını sağladı… Uğur Güneş en son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde güçlü bir karakterde yer aldı.

Ramo dizisinde ise Esra Bilgiç’i çok başarılı bir çıkış yapmasıyla hatırlıyoruz. Kanunsuz Topraklar, Gold Film tarafından titizlikle hazırlandı. Türkiye’nin 1940’lı yıllarına götüren bir hikaye var ki, bugüne kadar işlenmemiş bir konuya sahip…

Zonguldak’taki kömür madenlerinin çok değerli olduğu bir dönemde yaşanan bir aşk hikayesi, aynı zamanda toplumsal bazı sorunların da açığa çıkacağı bir dizi geliyor.

Çekimleri ilk olarak Zonguldak’ta başlayan Kanunsuz Topraklar dizisinde, bir süredir oyuncular yoğun bir çalışma programı içine girmişti. Diziyi merakla bekleyenlere yeni bir müjde var.

Kanunsuz Topraklar’ın ilk fragmanı önümüzdeki hafta yayınlanacak. Yani dizinin ekibi bir hayli mesafe kaydetti ve çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Fragmanın yayınlanacak olması dizinin Eylül ayında başlayacağı anlamı da taşıyor. Kanunsuz Topraklar dizisi ile tanışmaya çok az kaldı. Esra Bilgiç ile Uğur Güneş hayranları heyecanlı ve sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla diziye yönelik heyecanı artırıyorlar.