Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet ikinci sezonda Sıla Türkoğlu’na etkileyici bir rakip geldi!

Emanet ikinci sezonda Sıla Türkoğlu’na etkileyici bir rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan günlük dizi Emanet’in ikinci sezonunu merakla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.Seher karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu ile Yaman olarak izlediğimiz Halil İbrahim Ceyhan çok iyi bir uyum yakaladı.

Genç oyuncular haftanın 5 günü yayınlanan dizi için büyük emek harcadı.Rol arkadaşları ve teknik ekip ile birlikte adeta sette sabahlayan bir performans sonucunda başarı geldi. İkinci sezonda yine iddiasını sürdürmesi beklenen dizinin hikayesinin nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu.

Gelen bilgiler diziye yeni karakterlerin katılacağını gösteriyor. Gazeteci Birsen Altuntaş iki ismin diziye katıldığını duyurdu. İpek Arkan ile Beren Demirkaya, Emanet dizisinin yeni transferleri oldu. Özellikle İpek Arkan, dizide güçlü bir karakter ile yer alarak, hikayenin merkezinde bulunacak. Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Seher karakterine yeni bir rakip gelmesi hikayeyi daha da ilginç bir hale getirecek.

Emanet ikinci sezonda Sıla Türkoğlu'na etkileyici bir rakip geldi! 8

İpek Arkan herkesin dikkatini çekecek. 1997 İstanbul doğumlu oyuncu, Tümay Özokur ile birlikte çalıştı. Kamera önü oyunculuk eğitimleri alan, ayrıca dövüş teknikleri konusunda da kendisini geliştiren İpek Arkan, çeşitli reklamlarda yer aldı.

Türkan Hanım’ın Konağı isimli dizide Neşe karakterini canlandırarak setlere adım atan İpek Arkan, iyi derece ingilizce konuşabiliyor. Resim, heykel ve baskı ile ilgilenen oyuncu, 1.73 boyunda ve düzgün fiziği ile de dikkatleri çekiyor.

İpek Arkan’ın tanıtım videosunu aşağıda görebilirsiniz.