Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Sevda dizisi 67. bölümü tam bir ateş çemberi!

Kara Sevda dizisi 67. bölümü tam bir ateş çemberi!

tarafından ker_def

karasevda3

Kemal kurtulabilecek mi?

Emir, Zeynep ile Hakan’ın evlenmemesi için son kozunu oynamıştı. Zeynep ile Hakan’ın tam evlenecekleri sırasında yaptığı tehdit tüylerimizi ürpertmeye yetti. Hakan’ın kardeşini öldüreceğini söyleyerek bu evliliğe mani olan Emir’in yeni hedefinde Kemal vardı. Kurduğu komplo ile Kemal’i bulunduğu evle birlikte yakacaktı. Ancak hesaba katmadığı bir durum gerçekleşti ve Nihan, Kemal’i kurtarmak için yanmakta olan eve girdiğinde olanlar oldu. Emir ne yapacağını şaşırmış bir halde Nihan’ı kurtarmak için eve girecekken Hakan tarafından öldürülecekti. Eğer ölürse Nihan’ı kim kurtarırdı? Emir ölecek miydi?

Olayları uzaktan izleyen Emir’in adamı, Hakan’ın Emir’i vurmasına engel olarak Nihan’ın kurtulmasının ardındaki engelleri kaldırdı. Peki ya Kemal? Her şerde bir hayır vardır lafı hiç bu kadar doğru olmamıştı sanırım. Hakan’ın oradaki varlığı Emir’i öldürmek isterken Kemal’i kurtarışıyla devam etmişti. Kemal, Hakan’ın sayesinde yanan evden kurtulmayı başardı!

Emir’in planları bir kez daha suya düşmüştü. Ancak yolu sevgiden geçen herkesin oyununa düştüğünü iddia eden Emir ile Kemal arasındaki gerginlik, artmaya devam ediyordu. Tam bu sırada Nihan’a gelen telefon ise yaşanacak daha kötü olayların habercisiydi. O an Leyla’nın vurulduğunu öğrenen Emir’in bile içi sızlamış olmalı…