Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Sevda dizisi 67. bölümü tam bir ateş çemberi!

Kara Sevda dizisi 67. bölümü tam bir ateş çemberi!

tarafından ker_def

karasevda3

Galip Kozcuoğlu kaçabilecek mi?

Ayhan, Leyla’ya yapılanların hesabını sormak için planlar yapıyordu. Kemal ise durumun ciddiyetinin farkında olduğu için Galip Beyi Ayhan’dan önce bulması gerektiğinin farkındaydı. Fakat işler iyice karıştı ve düşünülenin aksine Ayhan Galip Beyi yakaladı!

Ayhan her şeyin hesabını tek tek soracaktı. Galip Bey’in canını kurtarma şansı kalmamıştı. Galip Bey’i attığı çukurda öldürmek konusunda kararlıydı. Kemal, Ayhan’ın yerini bulup Galip Bey’i kurtarabilecek miydi? Leyla ise yattığı yatakta yoktu. Hayatını kaybetmiş miydi?

Hepimizin yüreğine indiren sahnelerin ardından her şey aydınlanmıştı. Leyla uyandığı için ve sağlık durumu tehlikesini atlattığı için yoğun bakım odasından çıkartıldı. Ayhan, Galip’i öldürmeden önce polisler geldi ve Galip Bey ömrü boyunca altından kalkamayacağı suçların bedelini hapishanede ödeyecekti. Her zaman kötülerin kazanmadığını anladığımız anlarda ise içimize su serpildi.

Kara Sevda, iyilerin de kazabileceğini bize göstermişti. Sevginin, elle tutulamasa da herkesi birbirine bağlayabileceğini anlatmıştı. Biz de yazımızı burada gönül rahatlığıyla sonlandıralım.