Ana sayfa Sosyal Medya Kara Tahta dizisi ara verdi, bu iş Miray Daner’e çok yaradı!

Kara Tahta dizisi ara verdi, bu iş Miray Daner’e çok yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Kara Tahta dizisi çok iddialı bir proje olarak izleyicilerle buluştu ama reytinglerde bu iddianın karşılığı olan yüksek oranlar elde edilemedi. Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir dram hikayesi bulunuyor.

Kara Tahta dizisinin ekibi Edirne’de çekimlerini yaptığı sırada başrol oyuncusu Furkan Andıç’ın sakatlık geçirmesi ve doktor raporuyla da 10 gün istirahat yapacak olması sebebiyle sete ara verildi.

Bu fırsattan istifade eden dizinin ekibi de Edirne’deki çekimlere ara vererek, İstanbul’daki sevdiklerinin yanına döndü. Miray Daner de sevgilisi Oğulcan Engin ile buluşma fırsatı elde etti.

Ünlü oyuncu, “Edirne’de çekimlerimiz o yüzden biraz yoğun olduğum için arada gelebiliyorum İstanbul’a” ifadesini kullandı.

Oğulcan Engin’in “Aşk da fedakarlık ister” şeklindeki sözü hatırlatılınca Miray Daner, bu duruma biraz şaşırdı. Oyuncu, “Öyle mi dedi. Doğru, haklı” şeklinde konuştu.

Kara Tahta dizisi ara verdi, bu iş Miray Daner'e çok yaradı! 7

Furkan Andıç’ın sakatlığı nedeniyle ara verildiğini anlatan Miray Daner, çekimlerle ilgili şunları söyledi:

“Her şey yolunda, 10 günlük bir ara vermek zorunda kaldık. Furkan Andıç, ufak bir sakatlık yaşadı maalesef. Onun tedavi süreci var şu anda. O yüzden 10 gün ara vermeyi uygun gördü yapımcımız. Bekliyoruz, bu süreçte İstanbul’da olacağım. Her şey yolunda.”

Bayram döneminde bir planlarının olmadığını anlatan Miray Daner, rahat ve gülümseyen tavrıyla da her zamanki enerjisini yansıtıyordu.