Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elkızı dizisinden sonra Sedef Avcı’daki değişim çok şaşırttı!

Elkızı dizisinden sonra Sedef Avcı’daki değişim çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sedef Avcı, sezon başında Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Elkızı isimli dizinin kadrosunda yer aldı. 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2005 yılından bu yana çeşitli projelerle sektörde yer alıyor.

Bugüne kadar birçok önemli projede izlediğimiz Sedef Avcı, özelilkel Menekşe ile Halil isimli dizideki Menekşe karakteri ile çok ilgi çekmişti.Yaprak Dökümü dizisinde de rol alan oyuncu, sonrasında birbiri ardına projelerle büyük tecrübe kazandı.

Son dönemde ise Payitaht Abdülhamid dizisinde Zeynep karakteri ile yer alan oyuncu, bir süre televizyon projelerine ara verdi. Bu süreçte Hükümsüz isimli dijital dizide ve Menajerimi Ara isimli dizide konuk oyuncu olarak yer alan Sedef Avcı, uzun bir aradan sonra Elkızı ile yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Bu sezonun sevilen dizilerinden olan Elkızı’nda Zeliha karakterini canlandıran oyuncu, uzun saçlı haliyle biliniyordu. Ancak geçtiğimiz gün Hüseyin Avni Danyal ile Başak Daşman’ın birlikte sahneye çıktıkları tiyatro oyununu izlemeye giden oyuncu, yeni imajıyla büyük dikkat çekti.

Elkızı dizisinden sonra Sedef Avcı'daki değişim çok şaşırttı! 7

Dizinin ardından oyuncunun saçlarını kısalttığı ve rengini de değiştirdiği görülüyor…

Sedef Avcı, Başak Daşman’ın yakın dostu olması nedeniyle projeyi bildiğini belirtirken, şu an için bir projesi olmadığını ve oğlu Can ile ilgilenmekte olduğunu söyledi.