Ana sayfa Dizi Fragmanları Kara Tahta dizisinde artık gerçeklerle yüzleşme zamanı geldi!

Kara Tahta dizisinde artık gerçeklerle yüzleşme zamanı geldi!

tarafından ker_def

TRT1’in büyük umutlarla yayınlamaya başladığı Kara Tahta dizisinin ilk 3 bölümü beklenen reytingler gelmedi… Düşük giden dizinin reytinglerine rağmen hikayeye destek veren sadık bir izleyici kitlesi de oluştu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Kara Tahta dizisinin hikayesinin bölümler ilerledikçe çok daha iyi hale geldiğine yönelik bir düşünce oluştu.

Başrollerinde Miray Daner, Furkan Andıç ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı Kara Tahta dizisi için önümüzdeki bölümler büyük önem taşıyor. Tüm diziler Ramazan ayı nedeniyle yaşanan izleyici ilgisindeki azalıştan nasibini aldı. Kara Tahta dizisi de televizyona ilgi azalmasının yaşandığı bir ortamda yayınlara başladı.

Çarşamba akşamları ayakta kalma mücadelesi veren dizinin 29 Nisan akşamı yayınlanacak olan dördüncü bölüm büyük önem taşıyor… Tanıtımları ile büyük merak uyandıran dizinin dördüncü bölümünde neler olacak? Dizinin hikayesinde gerçeklerle yüzleşme vaktinin geldiğini söyleyebiliriz. İşte yeni bölümden detaylar:

Kara Tahta dizisinde artık gerçeklerle yüzleşme zamanı geldi! 7

“Irmak ve Atlas, bir kez daha aşklarına engel olanlar yüzünden iki ayrı yöne gitmek zorunda kalırlar. Tüm olanlara rağmen Irmak bir karar verir. Cevapsız bırakılan soruların yanıtını almak konusunda kendinden emindir.

Münevver, Bekir’i daha fazla idare edemeyeceğini anlar ve çok gerilir. Bu yüzden de Irmak üzerindeki baskısı artar. Irmak, annesinin baskısına rağmen Atlas’la yüzleşmek için okula gider. Atlas, kalbinin söylemek istediklerini aklıyla susturmaya çalışır. Irmak’ın cevabını almak istediği sorular için Atlas’ın bir tercih yapması gerekir. Atlas’ın vereceği bu büyük karar aynı anda çok fazla kişinin hayatını etkiler.

İskender’in istediği parayı Bekir’den almak için elinde tuttuğu delil ise tüm dengeleri alt üst edebilecek güçtedir. “

KaKerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizinin yönetmenliğini Ender Mıhlar yapıyor. Kara Tahta’nın senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor. Kara Tahta, dördüncü bölümüyle 20 Nisan Çarşamba günü TRT1’de.