Ana sayfa Dizi Fragmanları Kara Tahta dizisinde Atlas ve Irmak’ın mutluluğu, Bekir yüzünden yine bozuldu

Kara Tahta dizisinde Atlas ve Irmak’ın mutluluğu, Bekir yüzünden yine bozuldu

tarafından ker_def

Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı Kara Tahta, yeni bölümü ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. TRT 1’in sevilen dizisi Kara Tahta, 10 Ağustos Çarşamba günü on yedinci bölümüyle ekranlara gelecek. Peki, sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

“Atlas ve Irmak’ın bu mutlu gününe Bekir’in oyunu gölge düşürür. Irmak’ın yaşam mücadelesiyle sonuçlanan oyun, herkesin hayatını alt üst eder. Irmak için gereken kan için de hiç beklenmedik birisine ihtiyaç olur.

Hikmet ve Yasemin, Bekir’in Yasemin üzerinde kurduğu kumpası Atlas’a anlatırlar. Atlas hesap sormak için Bekir’e gidecekken Hikmet onu durdurur. Birlikte Bekir’e karşı bir plan yapmaya karar verirler. Gözlerini açtığında Irmak da bu plana dahil olacaktır.”

Kara Tahta dizisinde Atlas ve Irmak'ın mutluluğu, Bekir yüzünden yine bozuldu 7

Kadrosunda; Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.