Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem uğurlu geldi! Gül Masalı dizisi sessiz sakin yükselişte!

Keremcem uğurlu geldi! Gül Masalı dizisi sessiz sakin yükselişte!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yaz dizisi Gül Masalı reytinglerde kötü başlamıştı. Ancak sessiz sedasız yükselişini sürdürüyor. Dizi, kadrosuna Keremcem’in de katılmasıyla hareket kazandı.

Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı, çekimleri Isparta’da yapılan Gül Masalı dizisi pazar akşamları ATV ekranında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Gül Masalı en son pazar akşamı yedinci bölümüyle ekrana geldi.

Reytinglerde beklenen çıkışı yapamayan Gül Masalı dizisi kendi çapında başarılı bir şekilde izleyiciyle buluşuyor. Kendine ait bir izleyici kitlesi yaratan Gül Masalı’nın reytinglerinin de yükseldiği dikkat çekiyor. Dizi son bölümüyle tüm izleyicilerde ikinci olurken yükselen reyting puanı dikkat çekti. Ancak yükselişe rağmen Gül Masalı’nın reytingleri ortalamanın bir hayli altında.

Keremcem uğurlu geldi! Gül Masalı dizisi sessiz sakin yükselişte! 7

İmkansız bir aşk hikayesini anlatan Gül Masalı dizisinin senaryosu, pazar akşamı yayınlanan son bölümünde Keremcem’in de dahil olmasıyla daha heyecanlı hale geldi. Keremcem Gül Masalı’nda yıllar öncesinden bir karakter olan Adnan Fuat Demirci isimli bir karaktere hayat veriyor. Adnan Fuat Demirci yıllar sonra ortaya çıkmasıyla herkesi şaşırtıyor.

2019 yılındaki Kimse Bilmez dizisinin ardından üç yıl sonra Gül Masalı ile ekranlara dönen Keremcem’in yeni görünümü de herkesin ilgisini çekti. Dizinin reytinglerinin artışının Keremcem sayesinde olup olmadığını önümüzdeki günlerde anlayacağız.

Gül Masalı dizisi izleyicileri dizinin yeterince tanıtımı yapılmadığı gerekçesiyle şikayetçi. İzleyiciye göre masalsı bir aşk hikayesi ve Isparta’nın güzellikleri ile izleyenleri etkileyen dizinin tanıtımları yeterince yapılmıyor. Birçok izleyici bu noktada ATV’nin diziyi tanıtmak adına yeterli adımlar atmadığını düşünüyor ve bu konu sosyal medyada eleştiri konusu oldu.