Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan şarkıcı Fedon ile ilgili yeni paylaşım geldi!..

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan şarkıcı Fedon ile ilgili yeni paylaşım geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Özel hayatı ve imza attığı projelerle gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Yılmaz, geçtiğimiz yıl pandemi döneminde, şarkıcı Fedon ile ilgili yaptığı paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Cem Yılmaz instagram hesabından yaptığı esprili paylaşımda, verdiği poza yaşlandırma efekti uygulayarak takipçilerine, “Pandemi bitti mi?” diye sormuştu.

Ünlü komedyenin gönderisine yorum yapan oyuncu Seda Bakan, Cem Yılmaz’ı şarkıcı Fedon’a benzettiğini belirtmiş takipçileri de bu şekilde yorumlarda bulunmuşlardı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan şarkıcı Fedon ile ilgili yeni paylaşım geldi!.. 25

Cem Yılmaz, sosyal medyadaki son paylaşımında bu kez filtresiz bir fotoğrafını yayınlayarak, ‘Yaklaşıyorum, seneye tamam notunu düştü ve şarkıcı Fedon Kalyoncu’yu etiketledi. Ünlü şarkıcı da Yılmaz’ın fotoğrafına, ‘Yolu bronzluktan geçenlerle seneye görüşmek üzere Cem cim’ yorumunu yaptı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan şarkıcı Fedon ile ilgili yeni paylaşım geldi!.. 26

Türkiye’nin en sevilen komedyenlerinden Cem Yılmaz’ın ilk dizisi olan Erşan Kuneri yayınlandığı günden itibaren büyük eleştiri yağmuruna tutuldu. Sekiz bölümden oluşan dizi çok fazla cinsel ve küfür içerikli diyalog yer aldığı gerekçesiyle eleştirildi. Ancak Cem Yılmaz bu izleyicilere yanıtı Erşan Kuneri’nin elde ettiği izlenme rakamlarıyla verdi.

Diyalogları sebebiyle çok eleştirilen Erşan Kuneri dizi eleştirilere rağmen çok iyi bir izlenme rakamı elde etti. Erşan Kuneri, Netflix’in en çok izlenen Türkçe içerikli dizisi oldu. Bu da eleştirilere rağmen izleyicilerin Cem Yılmaz’ı izlemekten vazgeçemediklerini ortaya koyan büyük bir kanıt oldu.