Ana sayfa Dizi Fragmanları Kara Tahta dizisinde Atlas’ın büyük şüphesi doğru çıkıyor!

Kara Tahta dizisinde Atlas’ın büyük şüphesi doğru çıkıyor!

tarafından ker_def

Kara Tahta dizisi TRT1 ekranında çarşamba akşamları yoluna devam ediyor. Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 12. bölümünün 6 Temmuz akşamı izleyebilirsiniz. Peki yeni bölümde neler olacak? ”Atlas’ın şüphelerinin doğru çıktığı anlara şahitlik edeceksinzi.

Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı Kara Tahta, yeni bölümüyle ekranlara geliyor. TRT 1’in sevilen dizisi Kara Tahta, 6 Temmuz Çarşamba günü on ikinci bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Tanıtımları ile büyük merak uyandıran dizinin yeni bölümünde neler olacak

Bekir’in varlığı Irmak ve Atlas arasında gerilime sebep olur. Yasemin içine düştüğü felaketten kurtulmak için Bekir’in yardımını kabul etse de çok gergindir. Yasemin’deki bu tuhaf ruh halini fark eden Irmak ve Münevver endişe ederler. Irmak, Yasemin’in sık sık Bekir’le konuştuğunu fark eder ve soluğu Bekir’in yanında alır.

Atlas ve Irmak’ın ilişkisini düzeltmek için aileler araya girer. Atlas Irmak’tan özür diler ve Bekir mevzusunu bir daha açmamak üzere birbirlerine söz verirler. Ne var ki Yasemin’in derdini öğrenmeye çalışan Irmak, bu problemi Atlas’la paylaşmaz. Atlas, Irmak’ı takip eder ve karşılaştığı manzara karşısında hayretler içinde kalır.”

Kadrosunda geniş bir oyuncu kadrosu bulunan Kara Tahta diziside; Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi birbirinden ünlü isimlerin yer alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Kara Tahta, 12. bölümü ile 6 Temmuz Çarşamba günü TRT1’de.