Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’in İspanyol hayranları bir kez daha mest olacak!

Kerem Bürsin’in İspanyol hayranları bir kez daha mest olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kerem Bürsin hayranları Latin Amerika ülkelerinde, özellikle İspanya’da bir çığ gibi büyüyor. Başarılı oyuncu Sen Çal Kapımı’nın dünya çapında elde ettiği başarıdan sonra İspanya’nın en ünlü isimlerinden biri haline geldi. Kerem Bürsin için çıldıran İspanyol hayranları yakında daha da mest olacak.

İspanya’nın en ünlü isimlerinden biri olan ve sık sık yaptığı ziyaretlerle ülkeyi kapı komşusu yapan Kerem Bürsin’in attığı her adım İspanyol hayranları ve medyası tarafından çok yakından takip ediliyor. Yakışıklı oyuncu sürekli olarak İspanyol medyasında yer alıyor. Kerem Bürsin’e bu ilgiyi boş geçmeyen televizyon kanalları başarılı oyuncunun iki eski dizisini yayımlamak için harekete geçti.

Kerem Bürsin’in İspanyol hayranları bir kez daha mest olacak! 8

Kerem Bürsin’in yıllar önce rol aldığı Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesi dizileri İspanya’da izleyiciyle buluşacak. İki dizinin de ülkede reytinglerde çok başarılı olması bekleniyor. Bu iki dizi sayesinde İspanyol hayranları Kerem Bürsin’in yıllar önceki halini de görme fırsatı edinecek.

Başrollerinde Kerem Bürsin’in yanı sıra Emre Kınay, Hande Doğandemir, İsmail Ege Şaşmaz ve Yağmur Tanrısevsin’in yer aldığı Güneşi Beklerken dizisinin hikayesi şöyleydi: Demet (Ebru Aykaç) ve Zeynep (Hande Doğandemir), Bursa’nın Gölyazı ilçesinde mütevazı bir hayat süren anne-kızdır. Demet’in terzi dükkanında işler umduğu gibi gitmez ve elinde avucunda ne varsa kaybeder.

Kerem Bürsin’in İspanyol hayranları bir kez daha mest olacak! 9

Bu sırada İstanbul’dan Demet’e bir dost eli uzanır. Bu çocukluk arkadaşı Jale’dir (Deniz Türker). Jale, İstanbul’un en prestijli kolejlerinden Sayer Koleji’nin müdürüdür. Hem Zeynep’in iyi bir eğitim alması hem de yeni bir başlangıç yapmak için anne-kız, Zeynep’in tüm itirazlarına rağmen İstanbul’a taşınırlar.

Şeref Meselesi dizisi de yayınlandığı dönem Türkiye’de çok ilgi görmüştü. Yurt dışında birçok ülkede gösterilen Şeref Meselesi İtalyan dizisi L’onore e il Rispetto’dan uyarlanmıştı. Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik’in başrollerinde yer aldığı dizi, iki oğullarıyla İstanbul’a taşınmak zorunda kalan bir ailenin dağılışını ve iki erkek kardeşin birbirlerinden kopuşunu anlatıyordu.