Ana sayfa Sinema Burcu Özberk ve Alper Saldıran’ın Badem Şekeri filmini kaçırmayın!

Burcu Özberk ve Alper Saldıran’ın Badem Şekeri filmini kaçırmayın!

tarafından ker_def

ANS Prodüksiyon’un Temmuz ayında FOX’ta yayınlanan ve büyük beğeni toplayan televizyon filmi ‘Badem Şekeri’nin devamı geliyor. Alper Saldıran ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı filmin ikincisinde, Doktor Mehmet ile Ayşe’nin karşısına çıkacak yeni engeller ekran başındakileri kahkahalara boğacak.

İzleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve bunun üzerine seriye dönüştürülmesi kararlaştırılan, Alper Saldıran ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı televizyon filmi ‘Badem Şekeri’, 24 Haziran Çarşamba günü FOX ekranlarında olacak. Doktor Mehmet (Alper Saldıran) ve Ayşe’nin (Burcu Özberk) eğlence dolu, sıcak aşk hikâyesinin anlatıldığı ‘Badem Şekeri’nin devamında âşıkları bu sefer zorlu bir engel bekliyor.

Tarihi dokusu ve doğasıyla büyüleyen Çanakkale’de gerçekleşen filmin çekimleri iki haftada tamamlandı. Ekran başındakileri Delice köyünün sakinleriyle tanıştıran ‘Badem Şekeri’nin ikinci filminde Ayşe’nin halasını iyileştirdikten sonra ünü herkese yayılan Doktor Mehmet ile Ayşe’nin aşkı gün yüzüne çıkmaya başlayacak. Civar köylerin okumuş, görmüş ağası Ziver Bey’in (Hayati Akbaş) de gönlünü Ayşe’ye kaptırması, Mehmet’i Ziver Bey için dişli bir rakibe dönüştürecek. Delice Köyü’nün muhtarı Bahri’nin (Mehmet Atay) de yardımıyla Ziver Bey, Doktor Şeker’e nam-ı diğer Badem Şekeri’ne çok büyük bir oyun oynayacak. Mehmet’in hayatını tamamen karartacak bu oyun, ekran başındakileri yeniden ‘Badem Şekeri’nin sıcacık dünyasının içine çekecek.

Alper Saldıran ve Burcu Özberk’e, Mehmet Atay, Burcu Altın, Selçuk Veysel Zurnazanlı, Hayati Akbaş ve Eyşan Özhim’in eşlik ettiği ‘Badem Şekeri 2’nin senaryosu Alper Erze’nin imzasını taşırken, yönetmen koltuğunda ise Aydın Bulut oturuyor.

Yapımcılığını Abdullah Oğuz, Evren Oğuz, Selene Sevigen ve Mahmut Kayımtu’nun, genel yönetmenliğini ise Abdullah Oğuz’un üstlendiği ‘Badem Şekeri 2’, 24 Haziran Çarşamba saat 20:00’de FOX’ta.