Ana sayfa Sosyal Medya Karantina günleri Onur Büyüktopçu’yu Yemekteyiz günlerine götürdü!

Karantina günleri Onur Büyüktopçu’yu Yemekteyiz günlerine götürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koray (Koriş) karakteri ile ünlendikten sonra, tv8 ekranında yayınlanan Yemekteyiz programını sunmaya başlamıştı.

Uzun bir süre programın sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu, kendi isteği ile geçen sezon koltuğunu Seda Sayan’a bırakmıştı.Şu sıralarda bir dizi projesinde yer almak için gelen teklifleri değerlendiren oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle evinde kendini karantinaya aldı. Onur Büyüktopçu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla yaptığı yemeklerden de bilgiler paylaştı.

Yemekteyiz günlerine evinde yaptığı yemeklerle geri dönüş yapan oyuncu, “Bu karantina bana kısır yaptırdı ya daha ne diyeyim”diye mesaj paylaştı.

Karantina günleri Onur Büyüktopçu'yu Yemekteyiz günlerine götürdü! 9

Büyüktopçu ayrıca fırında kurabiye yaptığı görüntüyü de yayınladı ve şöyle yazdı: “Yok ben çokfazla oldum. Biri aşı bulsun,yoksa ağır yaşamlar’a başvuruda bulunacağım.”

Karantina günleri Onur Büyüktopçu'yu Yemekteyiz günlerine götürdü! 10

Onur Büyüktopçu, salgının yayıldığı düşünülen Çin’deki canlı hayvan pazarının yeniden açılması üzerine de aşağıdaki mesajı ile tepkisini sergiledi:

“Çin yönetimi ülkedeki koronaviris salgınının sona erdiğini bildirmiş. İyi ya geçmiş olsun bakın dalganıza siz, biz de uğraşıyoruz böyle aklınız kalmasın.

Aynen devam edin yarasa, fare, dinozor yemeye. Yiyin hep ne bulursanız yiyin canlı olan her şeyi yiyin problem yok.”

Karantina günleri Onur Büyüktopçu'yu Yemekteyiz günlerine götürdü! 11