Ana sayfa Sosyal Medya Karantina günlerinin sosyal medya şampiyonu Büşra Pekin!

Karantina günlerinin sosyal medya şampiyonu Büşra Pekin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Karantina günlerinin en büyük kazananı Büşra Pekin! Koronavirüs salgını nedeniyle ünlü isimler evlerine kapandı ve bunlardan birisi de Büşra Pekin…En son Baba Parası filmi ile gündeme gelen Pekin, kilo vermesiyle de magazin gündeminde yer almış ve fit haliyle de çok konuşulmuştu. Ancak oyuncu şu günlerde sosyal medyada adeta şov yapmaya başladı ve bu halleriyle de çok konuşuluyor.

Oyuncu, evinde eğlenceli içerikler oluşturuyor. Farklı espriler ve yaklaşımlar sergileyen Büşra Pekin, karantina günlerinde sosyal medyada ismini parlattıkça parlatıyor.

Karantina günlerinin sosyal medya şampiyonu Büşra Pekin! 11

Hem güldürüyor hem de eğlendiriyor. Farklı karakterlere bürünen oyuncu, bir gün kıyafet değiştiren bir çizgi karakter havasına bürünüyor,bir başka gün ise farklı ülkelere seyahatlere çıkan bir gezgin oluyor.

Karantina günlerinin sosyal medya şampiyonu Büşra Pekin! 12

Tencere ve tavasıyla yaptığı spordan tutun da kolonyalı Tomb Raider tiplemesine kadar birçok farklı içerik üreten Büşra Pekin, adeta sosyal medyayı sallıyor.

Karantina günlerinin sosyal medya şampiyonu Büşra Pekin! 13

Evinde hayali şekilde seyahatlere çıkan Pekin, birçok ülkeyi gezmiş havasıyla hayranlarını güldürüyor.

Karantina günlerinin sosyal medya şampiyonu Büşra Pekin! 14

Gittiği ülkelerin sembollerine de gönderme yapan Büşra Pekin, koronavirüs salgınında evde nasıl başarılı içerikler üretilebileceğini de sergiliyor.

Karantina günlerinin sosyal medya şampiyonu Büşra Pekin! 15