Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları 15. bölümde Umay, bu kez fena yakalandı!

Kardeş Çocukları 15. bölümde Umay, bu kez fena yakalandı!

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında dün akşam 15. bölümü yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Umay, Yıldırım’ın gerçekleri öğreneceğinden korkup yaptığı hamle sonucu fena yakalandı!

Yıldırım, Umay’ın bebeğini aldırıp aldırmadığının peşine düştü. En sonunda ulaştığı ve bebeğini aldırmak için gittiği ebe kadını buldu.

Kadın, Umay’ın kimliğini bilmeden onu hatırladı ve bebeği aldırmaktan vazgeçtiğini anlattı.

Yıldırım, bu olayın peşini bırakmadı. Ümran, olanları öğrenip Umay’a anlattı. Umay, çocukla ilgili konuşmaması için kadının evine gitti. Ona para teklif ederek Yıldırım’a yalan söylemesini istedi.

Ancak hiç hesap etmediği bir durum oluştu. Yıldırım, olabilecekleri önceden tahmin edip, evin diğer odasında saklanmaktaydı.

Dizinin o ilginç sahnesini videodan izleyebilirsiniz…
Kardeş Çocukları 15. Bölüm Özet:

Ümran’ın Cemal’i vurmasıyla birlikte kız kardeşler için bir dönem kapanır ve yeni sınavlarla dolu bir dönem başlar. Çocuğunun doğduğundan artık emin olan Yıldırım’ın Ümran’la da Umay’la da yüzleşmesi hepsi için yıkıcı olur.
Umay, adım adım köşeye sıkışırken Ümran artık onun yalanlarını taşımakta zorlanmaktadır. Yalanlar ve gerçekler arasında sıkışıp kalan Ümran hiç beklemediği bir tehditle burun buruna gelirken, Hayat annesinin kendisinden bir şeyler gizlediğinin farkındadır.
Diğer yanda, Hayal’in Reşat ve Cansel’i yakalaması Umay ve Reşat arasındaki son köprüyü de yıkar. Reşat ve Umay arasındaki savaş giderek çirkinleşirken, Umay hedeflerine emin adımlarla yürümektedir. Ancak Yıldırım’ın çocuğunu bulmak için attığı sürpriz adım, tüm planları alt üst etmek üzeredir.