Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 2. Bölüm Fragmanı İzle! Kardeş Çocukları için ilginç yorum!

Kardeş Çocukları 2. Bölüm Fragmanı İzle! Kardeş Çocukları için ilginç yorum!

tarafından ker_def

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez’in paylaştığı “Kardeş Çocukları” 27 Ocak Pazar akşamı Star TV’de ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Diziyle ilgili izleyicilerin genel fikre, ülke gerçeklerini yansıtan bir yapım olduğu yönünde. Beğeni toplayan Kardeş Çocukları dizisinin bazı izleyicileri gerdiği de gözlemlenmekte. Diziyi beğenen de var eleştiren de var.. Bir izleyicinin şu yorumu ise bir hayli dikkat çekiciydi: “Kardeş Çocukları diye bir dizi başlamış. Yine kötü ve acımasız bir kadın, ahlaksızlık ve kibir saçıyor. Kocalar karılarını dövüyor, babalar kızlarını kömürlüklere kapatıyor. Çok gergin bir akşam oldu benim için.” Afra Saraçoğlu, sosyal medya yorumlarına bakılırsa bir hayli beğeni toplamış gözüküyor. Kardeş Çocukları dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. 3 Şubat Pazar günü dizinin 2. bölümü izleyicilerle buluşacak. 2. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan 2. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Diziden Detaylar…

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran (Ayça Bingöl) ve Umay (Nur Fettahoğlu). Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.