Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları dizisi sezon finali yapıyor! 17. bölüm sezon finali fragmanında Savaş detayı!

Kardeş Çocukları dizisi sezon finali yapıyor! 17. bölüm sezon finali fragmanında Savaş detayı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Pazar akşamları yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinin sezon finali 26 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek.

17. bölümde neler olacak? Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Afra Saraçoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk detaylar ortaya çıktı. Volkan karakterini canlandıran Furkan Andıç’ın ayrılmasından sonra Berkay Hardal, Savaş karakteri ile diziye katıldı. Savaş ile Umay’ın tartışması fragmana yansıdı. “Sakin ol patron” diyen Savaş’ın evde kendinden geçmiş halde bulunması merak edildi. Videodan ilk fragmanı izleyebilirsiniz.

Kardeş Çocukları 16. bölümde neler olmuştu?

Ümran ve Hayat, Umay’ın kurduğu acımasız tuzağa düşüyor.

Yıldırım tarafından köşeye sıkıştırılan Umay, kendini kurtarmak için yeni bir oyun kurarken, annesine gelen gizemli mektupların peşine düşen Hayat’ın attığı fevri adım Ümran ve Yıldırım’ı karşı karşıya getirir. Bir oğlu olduğuna inanan Yıldırım, var gücüyle sahte ipuçlarını takip ederken, Ümran ise Umay’ın oyunlarından habersiz mektupların peşindedir.

Karay’ların tüm mal varlığını ele geçirmeye kararlı olan Umay’ın planları tıkır tıkır işlerken, Reşat’ın ise Umay’ın bile hesaba katmadığı bir planı vardır. Reşat ve Umay arasındaki soğuk savaş kızışırken, Hayal’in Cansel’le hesaplaşmak istemesinin sonuçları ağır olur.

Umay’ın kurduğu acımasız tuzağın kahramanı Savaş, Yıldırım’ın hayatına fırtına gibi girerken, Ümran ve Hayat hiç beklemedikleri bir anda kendilerini oyunun tam ortasında bulur.