Ana sayfa Dizi İzle Kardeş Çocukları dizisinde çöpten adeta bir bela çıktı!

Kardeş Çocukları dizisinde çöpten adeta bir bela çıktı!

tarafından zk zk

Star TV’de 16. bölümü yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Umay, herkesin başına bela olacak bir kişiyi aralarına soktu!

Yıldırım’ın ısrarla çocuğunu araması üzerine Umay, doğan çocuğun bir erkek olduğunu söyledi. Yıldırım, onu bulmak için harekete geçtiğinde Umay, çoktan tuzağı kurmuştu.

Yetiştirme yurdunda büyüyen bir çocuğu, Yıldırım’dan doğurduğu oğlu olarak gösteren Umay, başlarına nasıl belalar geleceğinden habersiz!

Sokakta yetişen ve pek çok suça bulaşan Savaş ile anlaşan Umay, Yıldırım’ın onu kendi oğlu sanması için elinden geleni yaptı.

Onu bulan adamın doğduktan sonra çöpe bırakıldığını, yetiştirme yurdundan 7 yaşında kaçtığını, çöpten çıkan bela olduğunu söyleyerek “Kaybedecek hiç bir şeyi olmayan tam bir bela” sözleri, Umay’ı telaşlandırsa da kararından vazgeçmedi.

Para karşılığı Savaş, anlaşmayı kabul etti.

Ayrıntıları videodan izleyebilirsiniz…

16. Bölüm Özet:

Yıldırım tarafından köşeye sıkıştırılan Umay, kendini kurtarmak için yeni bir oyun kurarken, annesine gelen gizemli mektupların peşine düşen Hayat’ın attığı fevri adım Ümran ve Yıldırım’ı karşı karşıya getirir.

Bir oğlu olduğuna inanan Yıldırım, var gücüyle sahte ipuçlarını takip ederken, Ümran ise Umay’ın oyunlarından habersiz mektupların peşindedir. Karaylar’ın tüm mal varlığını ele geçirmeye kararlı olan Umay’ın planları tıkır tıkır işlerken, Reşat’ın ise Umay’ın bile hesaba katmadığı bir planı vardır.

Reşat ve Umay arasındaki soğuk savaş kızışırken, Hayal’in Cansel’le hesaplaşmak istemesinin sonuçları ağır olur. Umay’ın kurduğu acımasız tuzağın kahramanı Savaş, Yıldırım’ın hayatına fırtına gibi girerken Ümran ve Hayat hiç beklemedikleri bir anda kendilerini oyunun tam ortasında bulur.