Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisinde sürpriz gelişme! Yıldırım, saklanan gerçeği öğreniyor!

Kardeş Çocukları dizisinde sürpriz gelişme! Yıldırım, saklanan gerçeği öğreniyor!

tarafından zk zk

Star TV’de yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinin son bölümünde Yıldırım, Hayat’a aslında Ümran’a aşık olduğunu söylemişti. Yeni bölümde kaldığı yerden devam edecek olan dizide Hayat, gerçeği öğrendikten sonra Umay’a olan tüm güvenini kaybediyor.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizide gelişmeler hız kesmeyecek! Hayat, teyzesi ile ilgili şoku üzerinden atamadan bu kez Hayal’in Volkan ile öpüştüklerini öğrenmesiyle zor bir an yaşayacak.

Televizyongazetesi/Detay

Hayal’e Volkan’a aşık olduğunu söylerken, Volkan kendisinin aşık olmadığını söyleyip Hayat’ı ortada bırakacak! Bu itiraflardan sonra Hayal ve Hayat arasındaki ilişkinin boyutu değişecek.

Kardeş Çocukları dizisinde sürpriz gelişme! Yıldırım, saklanan gerçeği öğreniyor! 7

Bu arada Cemal, Umay’ın evine gelecek. Ümran, Hayat’ın Cemal’i görmesinden korkarken Umay, herşeye bir cevabı olduğunu söyleyerek onu şaşırtacak.

Bir başka gelişme ise Yıldırım cephesinde yaşanacak. Yıldırım’ın annesi, Umay’ın aslında Ümmü olduğunu öğrenmesinden sonra yıllardır sakladığı sırrı açıklayacak. Umay’ın o dönemde hamile olduğunu Yıldırım’a söylüyor.

Bu sırrın ortaya çıkmasıyla Yıldırım’ın, aslında Hayat’ın gerçek babası olduğunu bulmasına da kısa bir süre kaldığı anlaşılıyor.

Kardeş Çocukları 12. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ümran ve Umay arasında kıran kırana annelik savaşı başlıyor.

Hayat’ın, Cemal’i görmesiyle birlikte kabusa dönen lansman gecesi, Hayat’ın kanında uyuşturucu bulunmasıyla Ümran ve Umay için bambaşka bir sınava dönüşür. Ümran, Cemal’in gölgesi altında, Hayat’ın madde kullanmadığını ispatlamak için çırpınırken, Umay ve Hayat ilk kez karşı karşıya gelir. Teyzesiyle ilgili ilk hayal kırıklığını yaşayan Hayat, annesine sığınırken, İdil’in oyununun ortaya çıkması Yıldırım için yıkıcı olur.

Bir zaaf anında, Cansel’in ağına düşen Reşat ise Umay’ı cezalandırmak için riskli kararlar almaya devam eder. Reşat ve Umay arasında soğuk savaş başlarken, Umay ve Ümran arasındaki savaş ise alev alır. Umay, Hayat’ın kendisine tavır alıp annesine sarılmasını kıskanmaya başlar. Diğer yanda İdil, Volkan ve Hayat arasında yaşananları Hayal’in gözüne sokarken, Yıldırım’ın Ümran’a olan ilgisinden rahatsız olan Rezzan kendini bir anda geçmişten gelen büyük sırla yüz yüze bulur. Ümran ve Umay arasında kıran kırana annelik savaşı başlarken, Yıldırım’ın attığı beklenmedik adımla, Hayat’ın kalbindeki ‘’Umay Karay efsanesinin’’ sonu gelir.