Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisi hayranlarını mutlu edecek yeni bir karar alındı!

Kardeşlerim dizisi hayranlarını mutlu edecek yeni bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Birçok dizi Mayıs ayında sezon finali yapıyor. Diziler bir bir biterken, atv’nin Kardeşlerim dizisi ise muhteşem bir çıkış süreci içinde. Dizi hayranları daha yeni başlayan ve Cumartesi akşamları çok sevdikleri Kardeşlerim dizisinin bu aralar sezon finali yapmasından endişe ediyorlardı.

Doruk ve Asiye karakterlerinin sosyal medyada geniş bir destek bulduğu, Kadir ile Melisa aşkının da izleyicileri mest ettiği 12. bölümden sonra Kardeşlerim dizi hayranları, yeni bölümleri de sabırsızlıkla bekliyor.

15 mayıs Cumartesi akşamı Kardeşlerim dizisinin 13. yeni bölümünü izleyeceksiniz. Birçok dizi hayranının düşündüğü gibi Kardeşlerim ilk sezonunu erken tamamlamayacak. Dizinin 19. bölüme kadar ilk sezonunun sürdüreceği ortaya çıktı. Böylelikle Kardeşlerim dizisinin 26 Haziran Cumartesi akşamı 19. bölümü ile birlikte sezon finali yapmış olacak. Bu karar dizi hayranlarını mutlu etti.

Kardeşlerim dizisinin 13. yeni bölümünde Suzan’ın oğlu olduğunu öğrenen Ömer, büyük bir şok yaşayacak. Annesinden ilgi ve şefkat beklerken Suzan, Ömer’in önüne tüm haklarından vazgeçtiğini gösteren bir belge koyuyor. Ömer imzalarsa Suzan’ın sahibi olduğu her şey Harika’ya kalacak, Ömer’in hiçbir hakkı olmayacak.

Kardeşlerim dizisinin 13.bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.