Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’tan yazar babasının yeni kitabı için büyük destek!

Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’tan yazar babasının yeni kitabı için büyük destek!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’un babasının bir yazar olduğunu biliyor muydunuz? Sanatçı bir aileden gelen Caner Cindoruk’un babası Zafer Doruk’un yeni kitabı Karsambaç yayınlandı. Caner Cindoruk, sosyal medyadan babasının kitabının tanıtımı için destek verdi.

Caner Cindoruk sanatçı bir aileden geliyor. Adanalı sanatçının amcası Erdal Cindoruk da bir oyuncu. Sen Anlat Karadeniz’de Fırat Deliçay karakterini canlandıran sanatçı bugünlerde Gönül Dağı’nda Ağıtçı Hüseyin karakterini oynuyor.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk'tan yazar babasının yeni kitabı için büyük destek! 9

Caner Cindoruk’un babası da bir yazar. Kitapları yayınlanmadan önce fabrika işçiliği yapan, işportada ayakkabı satan Zafer Doruk, 1995’te “Bir Uçumluk Kanat Lütfen” adlı dosyasıyla Orhan Kemal Öykü Ödülü’nü; 2000 yılında bir öyküsüyle Oktay Akbal Öykü Ödülü ikinciliğini kazandı. 2002’de Çal Dedim Klarnetçi Çocuğa, 2004’te Aşkgüzar, 2006’da Soyka, 2012’de Beyaz Atlı Geceler ve 2019’da Kimselere Yâr Olmayan Kuşlar adlı öykü kitapları yayımlandı. “Soyka” adlı öyküsüyle Abdullah Baştürk İşçi Öyküleri Ödülü’nü aldı. Bir öyküsü, Avustralya’da 42 dilde yayın yapan SBF radyosu tarafından düzenlenen uluslararası öykü yarışmasında Türkçe dalında birinci oldu. Seçme öyküleri Ay Işığının Bilirkişiliği adlı kitapta derlendi.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk'tan yazar babasının yeni kitabı için büyük destek! 10

Zafer Doruk’un kısa süre önce yeni kitabı yayınlandı. Sel Yayınları’ndan çıkan yeni kitabı Karsambaç’ta yazar, okuyucularını Adana’nın arka sokaklarına götürüyor.

Bu arada Caner Cindoruk, kitabın sosyal medya hesabından tanıtarak babasına destek oluyor. Caner Cindoruk kitabın duyurusunu “Babam @zaferdoruk’un yeni kitabı “Karsambaç” çıktı…Okurun bol olsun.” sözleriyle duyurdu.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk'tan yazar babasının yeni kitabı için büyük destek! 11

Oyuncu, kitabıyla ilgili babasıyla yapılan bir röportajı da Twitter hesabından retweet etti. Paylaşımlar üzerine Caner Cindoruk’un hayranları hemen kitabı sipariş ettiklerini yazdı.