Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisinde Asiye Doruk cephesinde önemli gelişmeler var!

Kardeşlerim dizisinde Asiye Doruk cephesinde önemli gelişmeler var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları ATV’de ekrana gelen Kardeşlerim dizisi ikinci sezonunda yeniden başarıyı yakaladı. Kardeşlerim dizisinde bu hafta Asiye Doruk cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken kızlar arasında da ipler iyice gerilecek.

Kardeşlerim dizisi bu hafta 43. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin bu haftaki bölümünde çok önemli gelişmeler yaşanacak. Bu haftaki bölüm özellikle Asiye ve Doruk hayranlarını çok ilgilendiriyor. Kardeşlerim dizisinde bu hafta şunlar olacak:

Ömer çaresiz bir halde, para dolu çantayı alan Harika’nın peşine düşer. Gününü gün eden Harika’yı ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Ataman Koleji’nde kız öğrenciler arasında ipler iyice gerilirken, Asiye ve Doruk cephesinde önemli gelişmeler yaşanır. Akif’in, Resul’e karşı yaptığı sinsi hamle, Resul’ü harekete geçirir. Asiye’nin içini rahatlatmak için çaba gösteren Doruk, hiç görmek istemeyeceği bir manzara karşısında büyük dehşete düşer.

Kardeşlerim dizisinde Asiye Doruk cephesinde önemli gelişmeler var! 7

İkinci sezonunda yayın hayatına devam eden Kardeşlerim dizisi bir süredir düşen reytinglerini yeniden toparlamayı başardı. Cumartesi akşamları TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisiyle ezeli rekabet içerisinde olan dizi tüm kişiler kategorisinde çift hanelere yaklaşabilen reytingler almasına rağmen, daima ikincilik elde ediyor.

Dizinin en çok ilgi gören çifti ise Onur Seyit yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun tarafından canlandırılan Doruk ve Asiye. Çift her hafta sosyal medyada gündem konusu oluyor. Hayranlar milyonlarca paylaşımı hem de iki bölüm arasında bir haftalık süreçte paylaşıyor.

Kardeşlerim dizisi YouTube’da da büyük başarılara imza atıyor. Dizinin 43. bölümünün tanıtımı 24 saat içinde 2,5 milyondan fazla kez izlendi. YouTube trend videolar listesinde birinciliğe kadar çıkabilen Kardeşlerim dizisinin fragmanları, birçok diziden bile daha çok izleniyor.