Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü tiyatronun inceliklerini kimden öğrendiğini açıkladı!..

Hazar Ergüçlü tiyatronun inceliklerini kimden öğrendiğini açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Rol aldığı her yapım çok izlenen oyuncu Hazar Ergüçlü en son Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde  ‘Çiçek’ karakterini canlandırdı.

Her yapımda sergilediği performansla izleyiciyi kendisine hayran bırakan uyuncu, Blu TV için çektiği Saklı dizisindeki cüretkar sevişme sahneleriyle de magazin basınının gündemine geldi.

Ünlü yönetmen Onur Ünlü ile 4 yıldır devam eden birlikteliğiyle de sık sık magazin basınında yer alan Hazar Ergüçlü Alem Dergisi’ne röportaj verdi.

Oyuncu, “Aslında karanlıkta hissettiğim bir dönemden geçiyorum, ama tuhaf gelse de umut, neşe yani iyi duygular kendilerine çıkacak yer buluyorlar” açıklamasıyla dikkat çekti.

Hazar Ergüçlü tiyatronun inceliklerini kimden öğrendiğini açıkladı!.. 8

Hayatta en çok doğada olmak, denize girmek, yürümek ve yemek yapmaktan keyif aldığını belirten Hazar Ergüçlü, tiyatro sahnesinde hayranları ile buluştuğu Timsah Ateşi adlı oyunla ilgili ise;

“Oyunumu çok seviyorum! İyi ki yapmışım iyi ki! Seyirciyi asla tahmin edemeyecekleri sürprizler bekliyor. Oyunumuza olan ilgi de beni çok mutlu ediyor, gerçekten çok zevk alarak yapıyorum işimi” şeklinde konuştu.

Hazar Ergüçlü tiyatronun inceliklerini kimden öğrendiğini açıkladı!.. 9

Hazar Ergüçlü birlikte sahneye çıktığı oyuncu Funda Eryiğit’den de övgü dolu sözlerle bahsederek; “Hayatımda gördüğüm en çalışkan insanlardan biri.

Her sıkıştığımda ne yapmam gerektiğini ona bakıp öğrenebiliyorum. Çok iyi bir oyuncudan tiyatronun inceliklerini öğreniyorum, şanslıyım” açıklamasını yaptı.