Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde Çağla Şimşek, iyi bir çıkış yaptı, ödül aldı ama hikayeden gönderildi!

Kardeşlerim dizisinde Çağla Şimşek, iyi bir çıkış yaptı, ödül aldı ama hikayeden gönderildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda atv ekranında yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisinde önemli değişimler bekleniyor. Diziden bazı karakterlerin ayrılacağı bilgileri ortaya çıkmıştı. Ayrılan isimlerden birisinin Çağla Şimşek olduğu netleşti. Genç oyuncu ikinci sezonda hikayede yer alamayacak.

Çağla Şimşek, Ayşe karakterine hayat verdi. 19 bölüm süren ilk sezonda Ayşe ile Ömer arasında bir yakınlaşma ortaya çıkmıştı. Dizi hayranları Ömer’in cephesinden Ayşe’nin ayrılığının kötü bir son olacığını düşünüyor. Çağla Şimşek ise yeni sezon için yeni bir anlaşma yaptı.

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolünde yer aldığı El Kızı isimli diziye yeni oyuncular aranıyor. Anlaşma yapılan isimlerden birisi de Çağla Şimşek oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre genç oyuncu Seher isimli karaktere hayat verecek.

Kardeşlerim macerasını tamamlayan Çağla Şimşek yeni sezonun etkili bir dizisinde yeniden rol alacak olması kariyeri adına iyi bir adım oldu.

Kardeşlerim dizisinde Çağla Şimşek, iyi bir çıkış yaptı, ödül aldı ama hikayeden gönderildi! 7

2007 yılından itibaren dizilerde yer almaya başlayan genç oyuncu, Hayat Devam Ediyor dizisindeki Lavin Bakırcı karakteri ile dikkatleri çekmişti. Küçük Gelin dizisindeki Zehra karakterinin ardından Elif dizisinde Reyhan olarak öne çıkan Çağla Şimşek, Kardeşlerim dizisiyle adeta patlama yaptı.

Ayşe karakterini başarıyla canlandıran oyuncu bu başarısının ödülünü de aldı. Gelişen Türkiye Ödülleri’nde “Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Dizi Oyuncusu” ödülünün sahibi Çağla Şimşek oldu.

El Kızı dizisinin yönetmenliğini Feride Kaytan üstlendi. Yeni sezonda etkili bir hikaye ortaya koyacak olan dizinin çekimleri Muğla’da yapılacak. Küçük yaşta öksüz kalan Ezo’nun acı dolu ve mücadeleler ile geçen hayatını izleyeceksiniz.