Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde her şey değişir ama tek bir şey asla değişmez!

Kardeşlerim dizisinde her şey değişir ama tek bir şey asla değişmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin çok sevilen Kardeşlerim dizisinin belkemiği Celil Nalçakan! Kardeşlerim dizisinde genç oyuncular öne çıkıyor ama tecrübeli isimlerden Celil Nalçakan’ın performansı ise diziyi adeta sürükleyen bir seviyede.. Akif karakterinde çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu, genç meslektaşlarına da yol gösteriyor.

Dizi setlerinde en eğlenceli isimlerden birisinin Celil Nalçakan olduğunu da herkes iyi bilir. Oyuncunun bulunduğu sette eğlenceli anlar sık sık yaşanır. Kardeşlerim dizisinde kötü bir adam karakteri ile izleyici karşısına çıkan Celil Nalçakan, sette ise hem eğleniyor hem eğlendiriyor hem de gençlere deneyimlerini aktarıyor.

Oyuncunun bu çabaları da genç meslektaşları tarafından övgüyle bahsediliyor. Celil Nalçakan’ın canlandırdığı Akif karakteri olmasa dizi büyük eksiklik yaşar ve en önemli motivasyonunu da kaybeder. Akif’in yaptığı numaralar ve kötülükler diziyi sürükleyen asıl nokta olarak görülüyor.

Kardeşlerim dizisinde her şey değişir ama tek bir şey asla değişmez! 7

Ama Celil Nalçakan’ın kişiliği ile Akif karakteri birbirinden çok uyumsuz. Kendisine bu kadar uzak bir karakteri çok başarılı şekilde canlandıran Celil Nalçakan, Kardeşlerim dizisinin belkemiğini oluşturuyor.

Dizinin hikayesinde ise bir klişe var ki, hayranlar sık sık sosyal medyadan tekrar ediyor. Kim Akif’in katil olduğunu öğrenir ise mutlaka ölüyor…

Dizinin son yayınlanan 45. bölümünde ölen kişi Resul oldu… Ogün Kaptanoğlu’nun canlandırdığı karakter diziye veda etti. Resul karakterinin gidişinin ardından yine aynı klişe durum ortaya çıktı ve dizi hayranları da şu sözü sosyal medyada çok paylaştı:

“Dizide asla değişmeyen şeylerden birisi; Akif’in katil olduğunu öğrenen herkesin ölmesi.”

Kardeşlerim dizisinin 46. yeni bölümü 2 Nisan Cumartesi günü izleyicilerle buluşacak ve ilk fragman da yayınlandı.