Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun ile Lizge Cömert’in ortak bir noktası var!

Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun ile Lizge Cömert’in ortak bir noktası var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisi sayesinde çok geniş bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor. Erken yaşta oyunculuğa başlayan ve Asiye karakteri ile de Kardeşlerim dizisinin en çok sevilen isimlerinin başında gelen oyuncu, çok yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Kardeşlerim dizisi de atv ekranında üçüncü sezonu ile yoluna emin adımlarla devam ederken, reytinglerin önceki sezonlara doğru çıkmaya başlaması tüm ekibin moralini yükseltti. Eylül ayı içinde başlayan dizinin üçüncü sezondan ilk bölümleri reytinglerde düşük oranlar alınca biraz can sıkıcı bir durum ortaya çıkmıştı. Ancak son dönemde toparlanma yaşandı ve izleyiciler yeniden Kardeşlerim dizisini izlemek için ekran başında yerlerini aldı.

Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun ile Lizge Cömert'in ortak bir noktası var! 8

Su Burcu Yazgı Coşkun, dizi sayesinde hem yeteneklerini hem de güzelliğini sergiliyor. Hayranları da sosyal medya üzerinden her gün binlerce paylaşım yaparak onu en çok konuşulan kadın oyuncular listesinde zirvede tutuyor. Uzun süredir bu listede ilk 10 kadın oyuncu arasında bulunan Su Burcu Yazgı Coşkun, kariyerinin en iyi dönemlerini yaşıyor.

Dizide Süsen karakterinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Lizge Cömert de yine gençlerin dikkatle takip ettiği isimlerden birisi oldu. Dizideki fırsatı iyi değerlendiren ve gençlik enerjisi ile de çok ilgi gören oyuncu, rol arkadaşı Su Burcu Yazgı Coşkun’a bir konuda çok benziyor.

İki genç oyuncu da dans etmeyi çok seviyor ve vakit bulabildikleri zaman dans konusunda kendilerini geliştirmeyi çok arzu ediyor.

Sette çok yoğun çalıştığı için dansta kendisini geliştirmek için fırsat bulamadığını söyleyen Su Burcu Yazgı Coşkun, “Çok zamanım olsaydı. Dansa çok zaman harcardım.Zaten çok seviyorum. Sadece hayatım oyunculuk ile geçti. Eğer oyunculuk olmasaydı zaten dansa devam ederdim” açıklamasını yatı. Dans videoları ile sosyal medyada da fazlasıyla konuşulan genç oyuncu, bulunduğu konum itibariyle birçok gencin de hayallerini süslüyor.

Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun ile Lizge Cömert'in ortak bir noktası var! 9

Kardeşlerim dizisinde dans etmeyi seven bir başka isim ise hikayede Süsen isimli karakteri canlandırıyor. Oyuncunun da yapmayı en çok istediği şey dans etmek. Lizge Cömret, “Her yerde dans edebilirim” diyerek dans etmenin kendisini iyi hissettirdiğinden bahsetti.

Onur Seyit Yaran ise dizideki Doruk karakteri ile büyük çıkış yaptı. Onun gönlünde ise spor var. Boş vakitlerinde spor yapan oyuncu boş vakitlerinde kitap okumak, İspanyolca öğrenmek ve çeşitli filmleri izlemekle zaman geçiriyor.