Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun’un ayrılığı kalplerde büyük bir yara bıraktı!

Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun’un ayrılığı kalplerde büyük bir yara bıraktı!

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizisinin 117. bölümünde Asiye karakterinin hikayeye veda etmesi izleyicileri bir hayli üzdü. Dizinin ilk bölümünden itibaren ana karakterlerden birisi olan Asiye’yi genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun canlandırdı.

Çok iyi bir kariyer çıkışı sergileyen Coşkun, partneri Onur Seyit Yaran ile birlikte Kardeşlerim dizi projesinin en başarılı isimlerinin başında geliyor. İki genç oyuncunun Doruk ve Asiye karakterleri ile sosyal medyada ne kadar çok sevildiğini de geçtiğimiz 3 yıllık süreçte sıklıkla görme fırsatı buldu.

4. sezonun başlarında Doruk karakterinin diziye vedası izleyicileri derinden yaralamıştı. Ancak Asiye’nin de 117. bölümünde ayrılığı gönüllerde büyük bir yara olarak kaldı.

Daha önce bazı oyuncular dizinin beşinci sezonda da devam etmesi konusunda bazı bilgiler sunmuştu. Suzan karakterini canlandıran ve hikayeden önceki haftalarda ayrılan Ahu Yağtu, beşinci sezon ihtimalinden bahseden isimlerden birisiydi.

Ancak diziden üst üste ayrılan ekibin en önemli isimlerinin ardından yeni bir sezonun olma ihtimalinin de zayıfladığı değerlendiriliyor.

Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun'un ayrılığı kalplerde büyük bir yara bıraktı! 7

Sosyal medya ortamında ise Asiye’nin vedasının ardından binlerce paylaşım yapıldı. Bu paylaşımlarda en dikkat çeken yorumlardan birisi şöyleydi; “Bu dizide çok kişi öldü ama en çok da Asiye ve Doruk’un ölümleri dokundu.”

Senariste büyük tepkiler gelmiş olsa da anlaşılan bu süreçte oyuncuların ayrılık istekleri de rol oynamış olabilir. Onur Seyit Yaran’ın yepyeni bir dizi ile yeniden ekranlara dönme heyecanına bakılır ise Kardeşlerim dizisindeki ayrılıklar sadece senaryo ile açıklanamaz.

Asiye ve Doruk karakterlerinin vedası ile birlikte Kardeşlerim dizisinin izleyicileri de sosyal medyada bu durumdan rahatsız olduklarını dile getirmeye devam ediyor. Dizinin reytinglerinin Asiye’nin vedasından sonra nasıl şekilleneceği de merakla bekleniyor.