Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci – Hande Soral çiftinin çocuklar gibi mutlu anları

İsmail Demirci – Hande Soral çiftinin çocuklar gibi mutlu anları

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 yılında rüya gibi bir düğünle evlenen ünlü oyuncu çift Hande Soral ile İsmail Demirci, yakın zamanda anne-baba heyecanıyla çocuklarını kucaklarını alacakları günü bekliyor. Mutlu evlilikleri ile dikkat çeken çift, bir süredir rol aldıkları diziler nedeniyle başka şehirlerde yaşamaya başlayınca, bir araya geldikleri anlar azalmıştı.

Hande Soral, Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya geçtiğimiz sezon Ümit karakteriyle katılmıştı. Bir sezon boyunca dizide oynayan Soral, Adana’da yapılan çekimler nedeniyle İstanbul’da daha az vakit geçiriyordu.

İsmail Demirci – Hande Soral çiftinin çocuklar gibi mutlu anları 67

İsmail Demirci ise iki sezon boyunca Show TV ekranın yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimleri için Ordu’da bulunuyordu. Dolayısıyla ünlü çift, birbirlerinden ayrı, özlem dolu uzun zamanlar geçirdiler.

Bu sezon Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova’da yer almak istemedi ve diziden ayrıldı. İsmail Demirci’nin ise dizisi bitti ve sezon başında ekrana gelen Yalancılar ve Mumları dizisinde yer aldı. Fakat İstanbul’da çekilen dizi reytingler istenildiği gibi olmayınca 5 bölüm itibariyle final yaptı.

İsmail Demirci – Hande Soral çiftinin çocuklar gibi mutlu anları 68

Şimdi ise iki oyuncu birkaç hafta aldıkları güzel haberle birlikte dinleniyorlar ve bu zamanların tadını çıkarıyorlar. İstanbul’daki kar yağışını da fırsat bilen çift, kısa süre önce çocuklar gibi eğlendikleri anları Hande Soral’ın sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarıyla espirili bir mesajla paylaştılar.

İsmail Demirci – Hande Soral çiftinin çocuklar gibi mutlu anları 69