Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisine 25 Mart 83. bölüm reytingleriyle ‘bravo’ dedirtiyor!

Kardeşlerim dizisine 25 Mart 83. bölüm reytingleriyle ‘bravo’ dedirtiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv ekranında üçüncü sezonu ile devam ediyor. 83. bölümü 25 Mart Cumartesi akşamı yayınlanan dizinin yine çok ilgi gördüğünü reytinglerden anlayabilirsiniz.

Çarşamba akşamı Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünü yayınlayan TRT1’de, Cumartesi akşamı ise Ermenistan ile Türkiye UEFA Avrupa Kupası müsabakası vardı. Tüm izleyici gruplarında da futbol maçının çift haneli reytinglere ulaşarak birincilik elde ettiğini belirtelim.

Kardeşlerim dizisi ise karşısında bir milli maç olmasına rağmen tüm kişiler kategorisinde yine geçen haftaya benzer oranlar alarak ikinci olmayı sürdürdü. AB grubunda günü 4. olarak tamamlayan dizi, ABC1’de de yine alışıldığı üzere günü 2. olarak bitirdi.

Genç oyuncular ile tecrübeli isimleri bir araya getirerek önemli bir sinerji yaratan Kardeşlerim dizisi ekibi, milli maçın karşısında bile 8’lere yaklaşan reytingler elde etmekten memnun olmuştur.

Kardeşlerim dizisi 3. sezonu ile yoluna devam ederken, hafta içinde Cüneyt Mete ile 4. sezon için OGM Pictures yetkililerinin sözleşme imzalaması da anlamlıydı.

4. sezonda dizinin hikayesinde ne tür değişiklikler olacağı da şimdiden merak konusu olmaya başladı.