Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Ömer’i Yiğit Koçak da İspanya’ya doğru açılıyor!

Kardeşlerim dizisinin Ömer’i Yiğit Koçak da İspanya’ya doğru açılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi sayesinde genç oyuncuların elde ettiği büyük popülerlik sosyal medyada giderek artıyor. 3 sezondur yayında olan atv dizisinin çok başarılı bir hikayesi ve güçlü bir anlatım gücü var. Bu anlatım gücünün paydaşları arasında yer alan Onur Seyit Yaran, uzun süredir sosyal medyada en popüler erkek oyuncular listesinin ilk sırasında bulunuyor.

Onur Seyit Yaran gibi, dizide dikkat çeken genç isimler de var ve bunlar da sosyal medyada zaman zaman öne çıkmayı başarıyor. Bu isimlerden birisi de Ömer karakterini canlandıran Yiğit Koçak oldu. Adba’nın yaptığı araştırmada ‘en popüler erkek oyuncular’ arasında 8-14 Mart haftası için Onur Seyit Yaran birinci olurken, Kardeşlerim dizisinden Recep Usta dokuzuncu ve Yiğit Koçak da onuncu sırayı elde etti.

Kardeşlerim dizisinin Ömer'i Yiğit Koçak da İspanya'ya doğru açılıyor! 7

Kardeşlerim dizisinin 3 genç isminin hemen her hafta sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular arasında yer alması istikrarlı bir grafik çizdiklerine işaret ediyor.

Onur Seyit Yaran’ın İspanya’ya olan ilgisini de bilmeyen yok. İspanyol sinemasında yer almak isteyen ve İspanyolca öğrenmek için de çaba harcayan oyuncu, yaz döneminde de bu ülkeye giderek basında yer almıştı. Onur Seyit Yaran gibi Yiğit Koçak da İspanyol izleyicilerin ilgi gösterdiği bir başka genç isim oldu.

Dizinin yayınlandığı Antena 3 kanalı için kısa bir video çeken oyuncu, İspanyol hayranlarına seslendi ve ay sonunda Madrid’e gideceğini açıkladı. Oyuncunun bu duyurusu hayranlarını çok memnun etti.

Onur Seyit Yaran gibi Yiğit Koçak’ın da İspanya’da kariyerinde dikkat çeken bir yükseliş sergilemesi gözlerden kaçmıyor.

İki oyuncunun İspanya’da basında yer almaları, dizinin takipçilerinin büyük ilgisinin bir sonucu olarak gözüküyor.