Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Suzan’ı Ahu Yağtu, iştah kabartan ilginç bir projeye katıldı!

Kardeşlerim dizisinin Suzan’ı Ahu Yağtu, iştah kabartan ilginç bir projeye katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllardır oyunculuk yapan ve modellikten gelen isimlerden olan Ahu Yağtu, etkili performansı ile Kardeşlerim dizisinde bulunuyor. Suzan isimli karakteri canlandıran oyuncu, etkili dram hikayesinin güçlü karakterlerinden birisi olarak izleyici karşısında bulunuyor.

Ahu Yağtu, 3 sezon süren Kadın dizisinde de etkili bir rolde yer almış ve dizinin yurt dışında çok popüler olmasıyla da yabancı dizi hayranları arasında hayranları artmıştı. Şimdi de benzer bir durumu Kardeşlerim projesi ile yaşayan Ahu Yağtu, düzgün fiziğiyle de sosyal medyada hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

Kardeşlerim projesinin izleyiciler tarafından büyük destek gören isimlerinden olan Ahu Yağtu, yeni bir anlaşma yaparak yeni bir projenin kadrosuna katıldı. Merve Kült isimli sinema filminin hazırlıkları devam ediyor ve ünlü oyuncunun da ekibin bir parçası olduğu ortaya çıktı.

Kardeşlerim dizisinin Suzan'ı Ahu Yağtu, iştah kabartan ilginç bir projeye katıldı! 7

Netflix’te yayınlanacak olan filmin başrolleinde Ozan Dolunay ile Ahsen Eroğlu buluştu. Zuhal Olcay ve Olgun Toker gibi iki usta isim de projeye destek verdi.

Yazar Naz Baycan’ın kitabından uyarlanan filme en son katılan isimler Esra Akkaya ve Ege Aydan oldu…

Yazar Naz Baycan, senaryo sürecine de katıldı ve kitabın aslına uygun şekilde sinemaya aktarılması noktasında bu önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Beklenmedik anlarda yaşadığı bayılma ve yüksek oktavda küfür etme şikâyetiyle gittiği doktorlardan farklı bir tür panik atak olduğunu öğrenmesiyle hayatı değişen bir karakterin hikayesi anlatılacak.

Merve Kült sizin de hayatınızı değiştirmeye gelen bir yapım olarak iddialı… Sosyal uyumsuzluğu ve hafif saldırganlığı sebebiyle Merve, kapatıldığı Karaköy’deki parasız hava sahası ile paralel evrende gezinecek. Panik ataklı birisine de aşık olacağı bu ilginç yolculukta Merve Kült karakteri akıllardan çıkmayacaktır.