Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin Türkiye’ye gurur veren muhteşem karnesi!

Kardeşlerim dizisinin Türkiye’ye gurur veren muhteşem karnesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim isimli atv dizisinde işler iyi gidiyor. Reytingleri iyi gelmeye devam eden dizinin hikayesine tutku ile bağlı geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Dizinin yurt dışı karnesi de çok olumlu. Şimdiye kadar 50 ülkeye satışı yapılan dizi Türkiye için gurur kaynağı oldu. Dizinin en son İspanya’nın Antena 3 kanalında yayınlanacağı da geçtiğimiz gün duyuruldu. Fadik Sevin Atasoy da bu gelişmelerden çok olumlu etkilendi.

37 bölümü geride kalan Kardeşlerim dizisinde başarılı performans sergileyen isimlerden birisi de Fadik Sevin Atasoy… 1975 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, 2009 yılında ara verdiği dizilere 2021 yılında Kardeşlerim ile geri dönüş yaptı. Ünlü oyuncu, sette her şeyin yolunda olduğunu ve dizinin iyi gittiğini söyledi. Oyuncu, “Her hafta ön sıralarda gidiyoruz. Reytinglerimiz çok iyi” diye konuştu.

Kardeşlerim dizisinin Türkiye'ye gurur veren muhteşem karnesi! 7

Kardeşlerim dizisiyle ilgili yeni bir bilgi de veren oyuncu, 50’den fazla ülkeye satışının yapıldığını açıkladı. Fadik Sevin Atasoy, “En son İspanyolca’sını gördüm. Kendimi gördüm, İspanyolca konuşuyorum haberim yokmuş” diyerek espri yaptı.

İspanyolca seslendirmenin başarılı olduğunu da anlatan oyuncu, “Gerçekten sesimin aynısı. Herkesten çok olumlu yorumlar geldi. Gerçekten tebrik ediyorum” dedi. Dizi İspanya’da Hermanos ismiyle yayınlanacak. Twitter’da dolaşan tanıtım görüntülerini çok ilgi çekti.

Ünlü oyuncu, dizinin bu kadar çok beğenilmesinin kendilerine gurur verdiğini anlattı. Atasoy, “Dünyanın her yerine satılıyor olması… Şu anda Güney Amerika’da çok iyi. Orta Doğu’da öyle, Balkanlar’da öyle… Çok güzel. Türk dizileri dünyayı fethediyor” diye konuştu.

Daha önce Türkiye’nin yurt dışından dizi ithal ettiğini anlatan usta oyuncu, şu anda ise Türkiye’nin yurt dışına dizi ihraç ettiğini ve bu sürecin de devam edeceğini ifade etti.

Hayranlardan da güzel tepkiler aldığını ve bunun mutluluk verici olduğunu belirten oyuncu, sokakta seyircilerin sevgisi ile karşılaştığını anlattı.