Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayaller ve Hayatlar daha başlamadı ama fanatik bir hayran kitlesi çoktan oluştu!

Hayaller ve Hayatlar daha başlamadı ama fanatik bir hayran kitlesi çoktan oluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayaller ve Hayatlar isimli yeni dizide çok etkili oyuncular bir araya gelince, sosyal medyadaki yankısı da büyük oldu. Uzun süredir setten gelen haberlerle heyecanlanan izleyiciler, 17 Şubat Perşembe günü ilk bölümün yayınlanacağı duyurulunca da bu duruma çok sevindi.

Şimdi merakla ilk bölüm tarihin bekleyen dizinin hayranları, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda çok hoş yorumlarda bulunuyor. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz gibi çok sevilen oyuncuların kadrosunda yer alması dolayısı ile sosyal medya çok hareketli.

Hayaller ve Hayatlar daha başlamadı ama fanatik bir hayran kitlesi çoktan oluştu! 8

Sevilen genç oyuncuların hayranları sosyal medyada sık sık diziyi en çok konuşulan konular arasına çıkartıyor. Sadece yerli izleyiciler değil, yabancıların da bu diziye yoğun bir şekilde ilgi gösterdiğini gözlemliyoruz. Özellikle de Özge Gürel hayranları, Bay Yanlış’tan sonra bir süre setlere ara veren güzel oyuncuyu görmek için sabırsızlanıyor.

Hayaller ve Hayatlar daha başlamadı ama fanatik bir hayran kitlesi çoktan oluştu! 9

Bein Connect platformunda ilk bölüm tarihi açıklanınca sosyal medyada yine binlerce paylaşım yapıldı. Hayaller ve Hayatlar dizisi en çok konuşlan konulardan birisi oldu.

Hayallerinin peşinde koşarken hayata yakalanan dört yakın arkadaşın hikayesini izleyeceğiniz dizi, trajik olaylarla birlikte geliyor.

Dört arkadaşın hayalleri ile gerçekler arasındaki çatışmasını da izleyeceğimiz dizi, günümüz dünyasına ışık tutacak bir hikaye olduğu için de ayrıca ilgi yüksek oldu.