Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisiyle ilgili iddialar bitmiyor! Yeni bir oyuncu transferi iddiası daha var!

Kardeşlerim dizisiyle ilgili iddialar bitmiyor! Yeni bir oyuncu transferi iddiası daha var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon yaklaştıkça dizi dünyasındaki haraketlilik de büyük bir hız kazandı. Yeni projeler, yeni oyuncular, yeni diziler derken heyecan doruğa ulaştı. Dizi dünyasının en hareketli yapımlarından biri de ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim.

Birçok genç oyuncunun rol aldığı ve geçen sezon sessiz sedasız başlamasına rağmen kısa sürede reyting rekorları kıran ATV dizisi Kardeşlerim ekibi yeni sezon için sete çıkmaya hazırlanırken ekipteki hareketlilik çok dikkat çekici.

Daha geçen sezon sona ererken Kardeşlerim dizisinden ayrılıkların ve yeni oyuncuların katılımlarının olacağı kulaklara çalınmıştı. Yaz boyunca tatilde olan dizide yeni sezon yaklaşınca hakeretlilik de başladı.

Kardeşlerim dizisiyle ilgili iddialar bitmiyor! Yeni bir oyuncu transferi iddiası daha var! 8

Bugüne kadar dizideki oyuncular arasında sadece bir ayrılık açıklandı. O da Ayşe’yi canlandıran Çağla Şimşek. Bir de dizinin senaristlerinden Burcu Över ekiple yollarını ayırdı.

Diziye yeni katılanlar ilgili ise ortada sürekli iddialar dolaşıyor ancak resmen yapılan bir açıklama yok. Bu isimlerden biri son olarak Akrep dizisinde izlediğimiz Esila Umut. Ardından kulaklara Yaprak Medine’nin ismi geldi. Genç oyuncu en son Menajerimi Ara dizisinde Beren karakterini canlandırıyordu.

Kardeşlerim dizisiyle ilgili iddialar bitmiyor! Yeni bir oyuncu transferi iddiası daha var! 9

Dizinin oyuncu kadrosuna katılacağı iddia edilen yeni bir isim daha geldi. Bu yeni isim ise Aslıhan Kapanşahin. 20 yaşındaki oyuncu en son Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol almıştı. Ondan önce de Ufak Tefek Cinayetler’in oyuncu kadrosunda yer almıştı.

Bu arada diziye bir de erkek oyuncu katılacak. Ancak bu isimle ilgili daha hiçbir açıklama yapılmadı. Ekibe yeni katılacak oyuncu Akif’in gayrımeşru oğlunu canlandıracak. Şimdi Kardeşlerim dizisi hayranları büyük bir heyecanla diziye yeni katılacak oyuncuların isminin resmen açıklanmasını bekliyor.