Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın büyük bir merakla beklenen Sandokan projesi ertelendi!

Can Yaman’ın büyük bir merakla beklenen Sandokan projesi ertelendi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünü Türkiye sınırlarını aşan genç oyuncu Can Yaman, yeni dizi projesi Sandokan için uzun bir süredir İtalya’daydı. Can Yaman, bu arada başka projeler gerçekleştirirken Sandokan dizisinin ertelendiği öğrenildi.

Hem Can Yaman hem de hayranları uzun süredir Sandokan projesini bekliyordu. Genç oyuncu aylardır hem binicilik dersleri alıyor hem de dövüş sanatının inceliklerini öğreniyordu. Ancak kötü haber dün geldi. Buna göre Sandokan dizisi projesi önümüzdeki yıla ertelenmişti.

Bu haber Can Yaman hayranlarında büyük bir üzüntü yarattı. Ancak hayranlarının üzüntüsü çok uzun sürmedi. Zira yakışıklı oyuncu bu kez başka bir projeye imza attı.

Can Yaman'ın büyük bir merakla beklenen Sandokan projesi ertelendi! 7

Anlaşmanın detaylarını sosyal medyadan duyuran Yaman, Eylül ayının sonunda Roma ve Palermo çekilecek olan, RTI ile birlikte Matilde ve Luca Bernabei’nin Lux Vide’ı tarafından üretilen yeni dizi projesi Violet Like the Sea’de ünlü İtalyan aktris ve model Francesca Chillemi’yle başrol oynayacak. Chillemi, İtalya’nın en güzel kadınlarından biri olarak tanımlanıyor.

Simona Tanzini’nin Conosci l’estate? adlı romanından uyarlanan dizinin gerilim ve komedi olacağı belirtiliyor. Bu haberi duyan Can Yaman hayranları da rahat bir nefes aldı. Can Yaman’ın yeni dizisi eylül sonunda başlayacak. Çekimler Roma ve Palermo’da gerçekleştirilecek.