Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk çiftini, Çöp Adam’ın Peri ve Tamer’i alt etti! En popüler çiftlerde dengeler öyle değişti ki şaşıracaksınız!

Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk çiftini, Çöp Adam’ın Peri ve Tamer’i alt etti! En popüler çiftlerde dengeler öyle değişti ki şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizilerin ve oyuncuların fanları, sosyal medyadaki hareketleriyle dikkat çeken tabloların oluşmasını sağlıyorlar! Gelen ileti sayılarına göre yapılan ölçümlerle ‘Sosyal TV’deki En Popüler Çiftler’ ortaya çıkarken, oyuncular ve diziler de popülerlikte yarışıyor!

Somera tarafından düzenli olarak yapılan ölçümlerde her hafta en çok ileti alan çiftler, ilk 5 tablosuyla ortaya konulmakta. 15 – 22 Mart tarihlerini kapsayan ölçümlemede sosyal medyanın öne çıkan çiftleri belli oldu!

Aylardır bu tablonun ilk sırasında Kardeşlerim dizisinin çifti olan Asiye ve Doruk yer alıyordu. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği çift, popüler çiftler sıralamasında hemen her tabloda ilk sırada. Zaman zaman yerlerini yine kendi dizilerinden başka çiftlere bıraksalar da kolay kolay başka dizilerin çiftleri, Asiye ve Doruk ile yarışamıyordu!

Kardeşlerim'in Asiye ve Doruk çiftini, Çöp Adam'ın Peri ve Tamer'i alt etti! En popüler çiftlerde dengeler öyle değişti ki şaşıracaksınız! 10

Fakat son tabloda herkesi şaşırtan gelişmeler yaşandı! Star TV’nin Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın hayat verdiği Peri ve Tamer çifti, hafta boyunca 109 bin 029 ileti alarak en popüler çift oldular!

Kardeşlerim'in Asiye ve Doruk çiftini, Çöp Adam'ın Peri ve Tamer'i alt etti! En popüler çiftlerde dengeler öyle değişti ki şaşıracaksınız! 11

İlk 5 tablosunda şaşırtıcı bir başka sonuç da Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa ve Fatih’inin 2. sıraya yükselmesi oldu! 99 bin 308 ileti ile 2. olan Show TV’nin sevilen dizisinin çifti, uzun zamandır ilk 5’te yer alıyordu. Ancak bu kez 2. sıraya yükselmesiyle dikkatleri çekti. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün hayat verdikleri çiftin sosyal medyada popülerlikleri artıyor!

Kardeşlerim'in Asiye ve Doruk çiftini, Çöp Adam'ın Peri ve Tamer'i alt etti! En popüler çiftlerde dengeler öyle değişti ki şaşıracaksınız! 12

Yine bir başka sürpriz ise Yalı Çapkını dizisinden geldi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in oynadıkları Seyran ve Ferit çifti de uzun zamandır yer alamadıkları ilk 5 tablosuna haftalar sonra 3. sıradan giriş yaptı! 80 bin 327 ileti ile Asiye ve Doruk çiftini geçerek listeye girdiler!

Kardeşlerim'in Asiye ve Doruk çiftini, Çöp Adam'ın Peri ve Tamer'i alt etti! En popüler çiftlerde dengeler öyle değişti ki şaşıracaksınız! 13

67 bin 724 ileti ile Asiye ve Doruk çifti, hızlı bir düşüş yaşamakta! Yine Kardeşlerim’in Aybike ve Berk çifti de 48 bin 603 ileti ile üst sıralardan son sıraya düştü!

Çöp Adam’ın çiftinin popülerlikte hızla yükselişe geçtiği, Yalı Çapkını’nın Ferit ve Seyran’ının sürpriz giriş yaptığı tabloda bakalım bir sonraki haftanın sonuçları nasıl olacak? Asiye ve Doruk çifti, anlık bir düşüş mü yaşadı? Hayranlardan gelen yorumların azalması ile gerileyen popülerliklerini yeniden kazanabilecekler mi? Yoksa artık izleyicinin ilgisi başka dizilere ve çiftlere mi kayıyor? İzleyip göreceğiz?