Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in Doruk’u Onur Seyit Yaran’ın Madrid ziyaretindeki röportajının satır aralarındaki detaylara dikkat!

Kardeşlerim’in Doruk’u Onur Seyit Yaran’ın Madrid ziyaretindeki röportajının satır aralarındaki detaylara dikkat!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv’de 3. sezondur merakla izlenen Kardeşlerim dizisi, genç kuşak oyuncuların büyük kitleler tarafından tanınarak sevilmesini de sağladı. Özellikle dizinin Asiye ve Doruk’u olan Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran, dizi izleyen gençlerin gönüllerinde ayrı bir yer tutuyor.

Sosyal medyada sıklıkla yer alan iki oyuncu, dizileri ile birlikte kariyerlerinde sıçrama yaşarken, genç yaşlarında şöhret olmanın ve popüler figürler haline gelmenin de mutluluğunu yaşıyorlar. Onur Seyit Yaran, geçtiğimiz günlerde, ününün Türkiye sınırlarını çoktan aştığını gösteren bir İspanya gezisine gitti.

Madrid’e giden ve 4 gün boyunca farklı kurumlarla röportajlar yapan, kanallara konuk olan Onur Seyit Yaran, burada hayranları tarafından da büyük bir ilgiyle karşılandı. Kardeşlerim dizisi, İspanya’da çok beğeniliyor ve reytingleriyle de dikkat çeken bir yapım olarak ülkenin gündeminde yer alıyor.

Onur Seyit Yaran, Madrid ziyaretinde verdiği bir röportajıyla da dikkatleri çekti. Oyuncu, satır aralarında kendisi ile merak edilenlere de yanıt vermiş oldu. Türkiye’deki hayranlarının da merakla takip ettiği oyuncu, İspanyol gazetesindeki röportajı, “Ben tutkulu bir insanım” başlığıyla sunuldu. Yakınlığı ve sempatisiyle hayranlarının sevgisini kazandığı ifade edilen röportajında Anten 3 kanalında yayınlanan ‘Kardeşlerim’ dizisiyle rekorlar kırdığı belirtilerek, tanıtım için gittiği ülkede hayranlarının kalbini çaldığı belirtiliyor.

Doruk rolünün kendisi için ne ifade ettiği sorusuna “Kendimi onun yerine koymak kariyerimde büyük bir fırsat oldu” yanıtını veriyor oyuncu. Ayrıca dizide Asiye karakterine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun ile ilişkileri sorulan oyuncu, “Dizide çok iyi arkadaşız” yanıtını verdi.

“Kamera arkasındaki meslektaşlarınızla ilişkiniz nasıl?” sorusunu da “Birbirimizin işini kolaylaştırmaya çalıştığımız için çok iyi bir arkadaşlığımız var. Özellikle babamı oynayan oyuncuyla çok iyi arkadaşız” şeklinde yanıtlamakta Onur Seyit Yaran.

Set dışındaki hayatı sorulan oyuncu, “Özellikle işinde çok tutkulu bir insanım. Ve boş zamanım olduğunda spor yapmayı seviyorum. Geçen yaz sörf yapmaya başladım. Dışarı çıkmayı pek sevmem, arkadaşlarım ve ailemle vakit geçirmeyi tercih ederim” diye konuştu.

Aşk hayatı hep merak konusu olan Onur Seyit Yaran, “Kalbinde biri var mı, aşık mısın?” sorusuna da
“Ha ha ha evet aşığım… mesleğime” yanıtıyla dikkat çekti.

Dizinin yurt dışında büyük başarı göstermesi, farklı ülkelere satışının ardından ilginin artması karşısında da mutluluğunu paylaşan oyuncu, “Uluslararası etkiye sahip olmak benim için bir rüyaydı, bu yüzden mutluyum. Kardeşlerim, kısa sürede büyük ilgi gördü” ifadesini kullanmakta.