Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisinden nefes kesici bir sezon finali!

Kasaba Doktoru dizisinden nefes kesici bir sezon finali!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında bu sezonun iyi çıkış yapan projelerinden olan Kasaba Doktoru dizisi, izleyicilerine bir süreliğine veda edecek. Ozan Akbaba’nın altı yıl süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki İlyas Çakırbeyli karakterinden sonra, çok farklı bir şekilde ekrana döndüğü doktor dizisi büyük beğeni topladı. Oyuncu performansı ile yine hayranlık uyandırırken, İlyas karakterini de unutturmaya başladı.

Kasaba Doktoru dizisi 13. bölümü ile 1 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’da izleyicilerine veda edecek. Eylül ayında maceranın kaldığı yerden devam etmesi beklenirken, ekibin de 1-2 ay kadar dinlenmesi planlanıyor. Dizinin ikinci sezonunun ise ilk sezondan daha etkili olması ve daha geniş bir izleyici kitlesini kendisine çekmesi yönünde bir beklenti de bulunuyor.

Peki sezon finalinde neler olacak? Hakan Hoca ve ekibi Erol Bey’i hayatta tutabilecek mi? TRT 1 ekranlarında yayınlanan, milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyerek gününün en çok izlenilen dizisi olan ‘Kasaba Doktoru’, 1 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de sezon finaliyle ekranlara gelecek. 13. Bölümüyle sezon finali yapacak olan dizide yaşanacakların detayı şöyle:

Hakan, Erol Bey’in ameliyatı hakkında aldığı sürpriz kararla geri döner. Ekip böyle bir ameliyatın altı saatte yapılabileceği konusunda ikiye bölünür fakat kısa sürede ortak amaç etrafında güçlerini birleştirir. Ameliyat gününe doğru Hakan, Ömer, Leyla ve Mine’nin üzerindeki baskı giderek artar.

Leyla, Mediha ile ilgili öğrendiği sırrı Ömer’e söyleyemediği için ondan uzak durmaya başlar. Mine’nin ameliyat ile ilgili tüm kaygılarına rağmen Hakan’a verdiği destek aralarındaki bağı kuvvetlendirir.

Bu sırada Arzu ve Yalçın bir plan yapar. Yalçın, Hakan’ı bir seçim yapmaya zorlar. Hakan ya ekip değiştirerek Gümüşok Hastanesi cerrahları ile ameliyata girecek ya da o cerrahlardan oluşan kalabalık bir ekip önünde baskı altında canlı ameliyat yapacaktır. Hakan ekibini bırakmaz ve tüm zorlu koşulları kabul ederek ameliyata girer…

“Kasaba Doktoru” sezon finaliyle 1 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’de