Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru yeni sezon için hazırlıklara başladı!

Kasaba Doktoru yeni sezon için hazırlıklara başladı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’in geçen sezon ekrana gelmeye başlayan dizisi Kasaba Doktoru, reytinglerde çok büyük bir çıkış yapamasa da izleyiciler tarafından çok sevildi. İkinci sezonu büyük bir merakla beklenen dizi yeni bölümler için hazırlıklara başladı.

Geçen sezonun neredeyse ortasında yayına başlayan Kasaba Doktoru dizisi Güney Kore yapımı Dr. Romantic dizisinin Türkiye uyarlaması olarak karşımıza çıktı. Yüreklere dokunan bir hikayeyi izleyiciyle buluşturan Kasaba Doktoru’nda başrolleri Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever paylaşıyor.

TRT1 ekranında bu sezonun iyi çıkış yapan projelerinden olan Kasaba Doktoru dizisinin yeni sezonu hayranları tarafından heyecanla beklenirken güzel haber geldi. Buna göre çok yakında Kasaba Doktoru ikinci sezon için sete çıkacak.

Kasaba Doktoru yeni sezon için hazırlıklara başladı! 7

Kasaba Doktoru dizisi 13. bölümü ile 1 Temmuz Cuma akşamı sezon finali yapmıştı. Eylül ayında yeniden ekrana gelecek dizinin oyuncuları bu süreci tatille değerlendirirken çok yakında yeniden çalışmalara başlayacak. Dizinin ikinci sezonunun ilk sezondan daha etkili olması ve daha geniş bir izleyici kitlesini kendisine çekmesi bekleniyor.

Kasaba Doktoru, idealist bir doktorun geçmişte yaşadığı bir dizi trajik olayların gölgesinde kendisini insan hayatını kurtarmaya adaması olarak öne çıkan bir hikayeye sahip. Şimdiye kadar yayınlanan 13 bölüme ilgi beklenenden düşük olsa da yine de geniş bir izleyici grubunu etkileyen bir dizi oldu Kasaba Doktoru.

Ancak izleyiciler Kasaba Doktoru’nun tanıtımının yeterince yapılmadığından şikayetçi. Bu rahatsızlıklarını sosyal medya paylaşımlarıyla dile getiren izleyiciler, Kasaba Doktoru’nun yüksek reyting alamamasını da bu duruma bağlıyor.