Ana sayfa Yabancı Dizi Katherine Langford başrolde; Cursed dizisinin fragmanı yayınlandı!

Katherine Langford başrolde; Cursed dizisinin fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Frank Miller ve Thomas Wheeler imzalı Cursed, Kral Arthur efsanesinin Nimue’nin (Katherine Langford) bakış açısından anlatıldığı yeni bir uyarlaması. Cursed’ün tüm bölümleri 17 Temmuz Netflix’te izleyicilerle buluşuyor. Dizinin resmi fragmanı yayınlandı.

Cursed dizisinin ilk sezonunda 10 bölüm bulunuyor. Dizi büyük bir heyecanla bekleniyor. Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.
Cursed, klasik kılıç efsanesini bir cadı olan Nimue’nin gözünden anlatıyor. Ayrıca dizide Merlin gibi bilinen karakterler farklı özelliklere sahip olarak bulunmaya devam ediyor.

Tom Wheeler ve Frank Miller’ın yazarı olduğu Cursed’ün oyuncu kadrosunda Katherine Langford; Shalom Brune Franklin; Gustaf Skarsgard; Devon Terrell, Daniel Sharman, Emily Coates ve Peter Mullan gibi dikkat çeken isimler bulunuyor.

Genç Nimue’nin kaderinde güçlü Lady of the Lake’e dönüşmek vardır. Genç bir kız olan Nimue, annesinin ölümünün ardından Merlin’i aramaya koyulur. Antik bir kılıcı teslim etmek üzere çıktığı bu yolculukta beklenmedik yol arkadaşı Arthur ile iş birliği yapar. Genç Nimue, Arthur’un da yardımlarıyla zalimliğe karşı cesaretin sembolüne dönüşecektir.