Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı, Survivor 2020 için söylenmesi gereken o cümleyi bir türlü söylemedi!

Acun Ilıcalı, Survivor 2020 için söylenmesi gereken o cümleyi bir türlü söylemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs pandemisinin en çok da Survivor 2020 yarışmasına yaradığı bir gerçek. tv8 ekranında pandeminin Türkiye’de görülmesinden bir süre önce yayına başlayan Survivor 2020, ekrandan dizilerin çekilmesi ile izlenebilecek çok az yapımdan birisi konumuna geldi.

Programın heyecanı ve merakı artıran özellikleri de buna eklenince, Survivor 2020, önceki yıllarda yayınlanan Survivor yarışmalarına nazaran çok daha iyi reyting sonuçları elde etti. Survivor 2020’nin bu seneye damgasını vurduğunu söylemek hiç de yanlış değil. Ancak Acun Ilıcalı bu sözü söylemek istemedi.

Kameralara konuşan ünlü televizyoncu, “Zor bir sezon geçiriyoruz. Çok yayın yaptık. Ama Allah’a şükür altından kalktık. İyi gittik, bayağı iyi gittik. Seyircimiz çok ilgi gösterdi. Biz de güzel şeyler yaptık. Büyük bir ekip çalışıyor orada. Ülkemizin zor bir döneminde, halkımızı eğlendirebildiysek ne mutlu bize” açıklamasını yaptı.

Muhabirin “‘Bu yıla damga vurduk’ diyebilir miyiz?” şeklindeki sözüne ünlü televizyoncunun mütevazi şekilde “Demeyelim, ama iyi gittik” şeklinde karşılık vermesi de dikkat çeken bir detaydı.